Наступна

Довгоочікуваний альбом легендарного гурту ТІК "18+"

2023-06-30

Назва альбому багатозначна, як і кожна пісня альбому, яка відгукнеться в серці кожного слухача своїми неповторними почуттями, образами і смислами, наповнивши його всіма яскравими фарбами музики "ТІК".

Фірмова лірика "ТІК" та глибокі, чуттєві балади. Запальні іронічні пісні, які хочеться вмикати на повну гучність в машині, і співати на повні груди на концерті. Сучасна і стильна пісня-продовження культової "Вчительки". Феєрична, магічна "Тантра" - новий омріяний дует з Іриною Білик, який записувався на відстані тисяч кілометрів в Іспанії та Україні. Патріотичні треки, в яких є все, про що болить душа кожного українця під час війни, і з чим ми звертаємося до ворога, не обираючи цензурних слів.

"18+" - доросла, потужна, очікувано-несподівана та напрочуд атмосферна збірка від легендарного гурту "ТІК", який у 2023 році відзначив своє 18-річчя на сцені. З традиційною щирістю та винятковим колоритом, зворушливими текстами, стилістичними експериментами та вперше міцними словами 18+ Віктор Бронюк та "ТІК" продовжують ламати стереотипи та гнути свою лінію: не орієнтуватися на швидкоплинні псевдотренди, а писати та грати те, що найважливіше - життя та людей. Всіх нас разом, і кожного окремо. Слухаючи цей альбом, ви будете посміхатися, мріяти, поринати у солодкі спогади, сумувати, думати, плакати, переосмислювати, філософствувати, веселитися, танцювати і... обов'язково ставити платівку на повтор! Панк, рок, фолк та надзвичайно красиві блюзові нотки з вишуканими гітарними соло - альбом "18+" вражає своєю стилістичною палітрою. І при цьому записаний у найшвидші терміни за всі роки творчості "ТІК": з використанням онлайн і сучасних технологій. Той самий альбом, в який закохуєшся з першого ж прослуховування!

Слухайте на улюбленому майданчику та додавайте до своєї музичної біліотеки: https://bfan.link/tik-18plus

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024