Наступна

Гурт Razom випускають свій перший трек «Лютий»

2023-02-17

Пісня «Лютий» прийшла до Вови в жовтні 2022, з першими, з початку війни масованими атаками, які добряче «освіжили» згадки про страшні події пережиті в кінці лютого вдома у Бучі.


Посилили відчуття зустріч на Київському вокзалі під звуки повітряної тривоги, коли Лора поверталася з-за кордону з маленьким сином після відрядження, а Вова і Моніка (донька) чекали їх на платформі.


Перший, після «тої» зими сніг, темрява, якої було забагато, відсутність безпеки і повені люті від ненависті за скривджене Життя, стали умовами у який народилася ця пісня.

За звучанням «Лютий» — це поєднання двох голосів під акустичну гітару з вокально зробленими бітами, сінтовим басом та мінімальними просторовими ефектами.

Трек «Лютий» — це спогади, які холодним дощем накривають, від згадки про найстрашніші миті життя, які змінили назавжди кожного з нас.

Обкладинка сінглу була намальована Лорою у вересні 2022, як спосіб виразити стан і радість від довгоочікуваного воз‘єднання зграї Літковських після піврічної розлуки спричиненою війною.
«Лютий» виходить на екваторі роковини війни і десятиріччям союзу Лори і Вови, як маніфестація Життя і Любові.

Далі тільки Разом! Слухай трек вже на всіх музичних майданчиках: https://bfan.link/razom-lyutiy

підписатись на новини
© 2018 - 2024