Наступна

Гурт VTIHA з гордістю представляє свій перший сингл "Тиша"

2024-07-26

Гурт VTIHA з гордістю представляє свій перший сингл "Тиша", який вражає слухача своїм глибоким змістом та емоційною напругою. Цей трек, виконаний у стилі альтернативного року, є сольним проєктом талановитого музиканта та вокаліста гурту SKINHATE і KYSST Дмитра Кустікова, який вклав у нього частку своєї душі.

Автори синглу розповідають: "Сучасна ситуація в країні надихнула на створення цього треку. Майже в кожній сім'ї жінки чекають вдома на своїх чоловіків або вимушені були виїхати за кордон, щоб врятувати своїх дітей. Вони не мають можливості як зазвичай поспілкуватися з ними, хоча б почути рідний голос у телефоні, бо їх чоловіки боронять нашу країну. Емоційний стан країни не дозволяє митцям розповідати та мислити про щось інше. В країні війна, і це, на превеликий жаль, стосується кожного".

"Тиша" - це глибокий та зворушливий трек, що відображає внутрішні переживання, сподівання та, насамперед, надію на якнайшвидшу зустріч із найріднішими. Музиканти вклали у цю пісню все, що відчуває кожен, хто залишається вдома, чекаючи на своїх близьких.

Гурт VTIHA прагнуть передавати сильні емоції через музику, і "Тиша" не буде винятком. Це композиція, яка обов'язково знайде відгук у серцях слухачів, адже вона говорить про те, що важливо кожному з нас.

Сингл "Тиша" вже доступний на всіх стрімінгових платформах. Слухачі можуть знайти трек на Spotify, Apple Music, YouTube та інших популярних сервісах. Гурт VTIHA запрошує всіх шанувальників насолодитися новою піснею та поділитися нею з друзями та близькими: https://bfan.link/vtiha-tisha

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024