Наступна

Інтимна рок-лірика від Лісан — співачка презентує відверту пісню та сміливе відео до неї

2024-05-16

Рок-виконавиця Лісан презентує новий пристрасний трек «Літати», який вийшов 16 травня одразу з музичним відео, для зйомок якого співачці довелось навчитись танцювати на пілоні. 

Пісня «Літати» була написана, щоб надихнути жінок розкрити свою сексуальність та жіночність, відчути себе і не соромитись своїх бажань. Цей трек — наче інтимний шепіт на вушко з вайбом року, що спокушає почати повільний танець з коханою людиною. «Ця композиція занурить вас у настрій пристрасті, що зароджується. Стан, коли у повітрі іскрить від почуттів, що з'являються між вами, коли від перших несміливих доторкань по шкірі пробігають електричні розряди, і хочеться тільки одного - закрити очі і щоб це не закінчувалось»,— ділиться Лісан. 

Ця пісня як густий мед - глибока, з гірчинкою та соковитим присмаком. Гітарні рифи, доповнені ніжним вокалом, занурюють в атмосферу вечора при свічках. Жива гітара додає треку рокового звучання, створюючи цікаву комбінацію з інтимною лірикою та чуттєвим виконанням. 

Автором музики та тексту є сама Лісан. Натхненням до створення пісні співачці послугувала книга Емілі Наґоскі «Як бажає жінка», бо вона хотіла написати трек, під який кожній дівчині захотілось би танцювати та відчувати свою жіночність. 

Гітарну партію для пісні написав Максим Рой, музикант з команди співачки, який є головним критиком та порадником артистки. Разом з Олександром Матієнком, саундпродюсером студії Major Music, вони втрьох створюють пісні. Не виключенням стала і «Літати».

Ідея станцювати на пілоні у музичному відео народилася майже одразу, коли Лісан зрозуміла, що сам ритм треку спонукає до чуттєвих танців, а пілон зможе максимально підкреслити вайб пісні. Для створення музичного кліпу для треку Лісан за три уроки поставила хореографію з тренером, а потім відпрацьовувала і вдосконалювала її самостійно. 

«До зйомок кліпу я готувалася місяць. Спочатку в Харкові ми з Тетяною Кононовою, засновницею школи танцю на пілоні Exotic Vibe, поставили хореографію. Потім я поїхала в Київ, де сама працювала над танцем в залі і це було досить непросто! Через місяць в Харкові відбулась закрита премʼєра пісні, тож мої рідні харків'яни почули трек першими та дуже його підтримали. Я знала, що ідеальна атмосфера для цього буде саме там»,— розповідає Лісан. 

Але це могло і не статися. Адже вночі, напередодні зйомок, було атаковано теплоелектостанцію в Харкові і у всьому місті зникло світло. Настав повний блекаут, але Лісан як справжня харків'янка – незламна, а в рідному місті  – багато друзів, що прийшли на допомогу. Так знайшовся генератор, який вдалося поставити на даху і заживити студію. Тож зйомки відбулися.

 

Посилання на відео: https://www.youtube.com/watch?v=fynLjTjYm1w

Послухати пісню за посиланням: https://bfan.link/lisan-litaty

 

Лісан в соціальних мережах:

Instagram:   https://instagram.com/lisan.ukraine

YouTube: www.youtube.com/@lisan-music

Facebook:  https://www.facebook.com/lisan.ukraine

TikTok: www.tiktok.com/@lisan.ukraine

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024