Наступна

N O W A V E представив третій альбом The Dark Side

2021-01-29

Український кіберпанк N O W A V E представив свій новий електронний альбом The Dark Side. 29 січня 2021 року вийшов третій електронний альбом київського музиканта N O W A V E - The Dark Side.

Цей витриманий, потужний і драйвовий збірник включає в себе шість унікальних композицій, просочених атмосферою майбутнього і пов'язаних між собою єдиною антиутопічної концепцією.

"Якщо ви мене чуєте це означає, що в моєму часі все ще є електрика. Не знаю, як довго ми протягнемо. Технології поневолюють людство, нас стає менше. Можливо, це моє останнє послання і скоро нам доведеться "висмикнути кабель", - коментує автор.

N O W A V E випустив свій перший сингл OBEY в 2019 році, в тому ж році трек вийшов в складі першого ЕР артиста XXXX "MANGA, а також увійшов до збірки кращих реміксів України 2019 року за версією MOON Records UA. Інші композиції з ЕP - DESCRETE і MANGA потрапили в закордонні чарти електронної музики.
Вслід за першим EP, у 2020 році вийшла друга частина збірки під назвою Cyberpunk, в якій артист представив себе аудиторії не тільки як електронник, а також як вокаліст, виконуючий свої тексти англійською і російською мовами. Треки Destruction Man і PRAVO швидко завоювали симпатію слухачів і опинилися в сучасних зарубіжних міксах.

До кінця 2020 року N O W A V E випустив ще чотири сингли, які також стрімко набирають популярність серед шанувальників даної музичної сцени.
Зараз музика N O W A V E звучить у всьому світі, її можна почути в авторитетних кіберпанк-міксах і топових плейлистах на популярних цифрових аудіо майданчиках. Геймери з різних кінців світу роблять свої стрім під треки N O W A V E, одне з таких відео на трек DISCRETE за тиждень наблизилося до мільйона переглядів. Актуальні кіберпанк-радіо теж не оминули увагою його музики, а завдяки драйвовим звучанням, N O W A V E прекрасно поєднується із заняттями активними видами спорту і його часто можна почути в спортзалах або спортивних плейлистах Workout, MMA, Snowboarding, і т.п. Крім того, артист заслужив повагу серед представників Брейкбітовий школи, завдяки своїм діджейсетам, а також треках "NOWAVE" і "Into YM".

Відмінною рисою N O W A V E є глибоке електронне звучання в поєднанні з перевантаженими електрогітарами та синтезаторами, розмірена швидкість, потужний біт і екстремальний вокал.

До пандемії живий виступ N O W A V E можна було почути на андеграунд-вечірках і гірськолижних спотах. На сьогоднішній день артист готується до онлайн-виступу.

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024