Наступна

Як ода єдності та стійкості українського народу: Cheban представив новий сингл під назвою "Моя правда"

2023-07-19

“ ”Моя правда”, є втіленням моїх особистих переживань та почуттів під час війни. Вона відображає важкі випробування, які ми пройшли, і одночасно прагне наголосити на важливості миру та єдності.

Нехай ця пісня стане символом надії й спільного переживання для всіх, хто відчув на собі хаос і тяготіння війни. Моя мета - змусити задуматись про те, що ми, незалежно від нашого походження чи досвіду, маємо спільну потребу в мирі, злагоді та взаємній підтримці” - поділився автор пісні. 

У своїх піснях Cheban використовує потужні альтернативні звучання та емоційний виконавський стиль, щоб передати глибину почуттів, які переповнюють виконавця. Кожен нота і текс мають на меті вразити слухачів, викликати роздуми, а також підтримку у їх серцях.

“Я сподіваюсь, що "Моя правда" стане піснею, яка зможе дійти до сердець української аудиторії, змусити їх задуматись про загальну людську природу й справжню цінність миру.

Сподіваюся, що вона знайде свій шлях до слухачів, надихнувши їх і нагадавши про силу музики як засобу єднання та заспокоєння. Будьмо разом і підтримуймо один одного у ці часи випробувань” -  виразив свої сподівання Cheban.

Слухай та завантажуй на всіх цифрових майданчиках:
https://bfan.link/cheban-moya-pravda

 

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024