Наступна

Одна пісня — два звучання. Лісан пропонує взяти участь у музичному експерименті зі своєю новою піснею “My life”

2024-03-21

Лісан презентує свій новий трек «My life», який виходить одразу у двох кардинально різних варіаціях: денс та поп-рок.

Сингл «My life» — про вибір себе, про відмову від стосунків, що більше не приносять щастя. Вона показує, що головна людина у власному житті — то ти сам. І не зрадити себе — найважливіший принцип, якому варто слідувати.

Ця пісня задумувалась легкою, щоб під неї хотілося танцювати, щоб головна тема повторювався та асоціювався зі свободою, оновленням, танцями та тим самим відчуттям, коли розумієш, що звільнився від якогось тягаря, який довго не давав спокійно жити. 

Посилання на відео:

https://www.youtube.com/watch?v=_qirpMX6hG8&ab_channel=%D0%9B%D1%96%D1%81%D0%B0%D0%BD

Посилання на відео Rock version:

https://www.youtube.com/watch?v=X3FSC6E0OWI&ab_channel=%D0%9B%D1%96%D1%81%D0%B0%D0%BD 

Електронне звучання в стилі диско — то експеримент співачки, Лісан хотіла спробувати себе у танцювальному жанрі, і вийшло дійсно цікаво та круто. Але Лісан все ж хотілося почути, як би ця пісня звучала у стилі поп-рок, який притаманний артистці. Тому вони з командою вирішили спробувати створити нове аранжування з тим самим вокалом. Спочатку команда віднеслась скептично, але Лісан була дуже наполегливою. І прописавши рокові барабани та гітару, всі побачили, що пісня набула більш драматичного та важкого звучання, не дивлячись на те, що вокал залишився той самий! Так у пісні «My life” зʼявилась «пісня-близнючка».

«Бути незалежним артистом — це складно, адже все доводиться робити самостійно, але є великий плюс: можна витворити те, що виходить за рамки звичних релізів! Можна експериментувати і залишатись собою. Цього разу я вирішила показати, як аранжування може змінити настрій та сприйняття пісні і як багато залежить від музики» 

Лісан пропонує послухати обидві версії та поділитися, який варіант пісні вам подобається більше. 

 Послухати пісню за посиланням: https://bfan.link/lisan-my-life-rock-version

та https://bfan.link/lisan-my-life

 

підписатись на новини
© 2018 - 2024