Наступна

Провокаційний трек «Karma is a bitch» від Laliko

2023-05-12

«Karma is a bitch» - провокаційно співає Laliko у своєму новому треці.

2023 рік приніс співачці та акторці «Жіночого Кварталу» Laliko сміливість бути собою та говорити без цензури на важливі для кожного українця теми.

В новому синглі артистка продовжує розвивати приджазований напрямок своєї творчості, де можна почути вкраплення блюзу та госпелу. Але робить це красномовно, за допомогою провокації та прямолінійності, та не оминає тему війни.

Трек «Карма» - це звернення до окупанта, до російського солдата. Артистка нагадує кожному, хто ступає на чужу землю, що карма обов’язково повернеться та знайде кожного.

Кожен рядок треку звучить як прокляття, адресоване «руському солдатові». Laliko не підбирає слів, а її сильний вокал робить кожен рядок ціпкою фразою. Артистка виступає в треці жіночим голосом молодої мами, яка хоче знайти причину як виростають нормальні люди, а як окупанти.

«Ця пісня була написана взимку, після влучання російської ракети в житловий будинок у Дніпрі. І таких випадків у інших містах вже не перелічити. Уся та лють, ненависть і біль вилились у пісню Карма. Найнестерпніше для мене – це життя людей і дітей, які не повернути. У мене теж є дитина і як мати я не розумію як виховували тих дітей, що сьогодні прийшли воювати на нашу землю. Ці питання я і піднімаю в пісні Карма.»

В найближчих планах Laliko випустити міні-альбом, в який увійде трек «Karma is a bitch".

Слухай та завантажуй на всіх цифрових майданчиках:
https://bfan.link/laliko-karma-is-a-bitch

 Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт https://www.moon.ua або слідкуйте за співачкою Laliko в соціальних соціальних мережах:

https://instagram.com/laliko_swing?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==

https://www.facebook.com/lali.ergemlidze

 

підписатись на новини
© 2018 - 2024