Наступна

PUSTOVIT випустив новинку "Навіщо мовчати" з закликом, що треба вчитися пробачати й не замовчувати образи

2023-11-22

Навіщо мовчати…

Сьогодні ми презентуємо новий снгл від Pustovit «Навіщо мовчати». Чудовий текст та музику до цієї пісні написав дуже талановитий автор - Андрій Парфенов. 

 Артист поділився думками щодо пісні: 

-Коли я вперше послухав цю пісню, я одразу закохався в неї. Там є такі чудові слова: «Можна все життя мовчати, так і не сказати найголовніше, можна все життя чекати, так може вирішиться усе пізніше». І справді,  дуже багато людей очікують все життя, так і не сказавши найголовніше, тій людині, котрій хотів би це сказати.

 Далі Ігор продовжує: 

-Гадаю у цій пісні багато хто побачить свою власну історію, тому що дуже часто в житті таке трапляється, коли між двома людьми трапляються якісь недорозуміння, виникають якісь сварки, то щоб усе владнати , просто достатньо сказати одне єдине слово: «Пробач» .

 Якщо вдаватись до якоїсь загальної філософії, то в нашій пісні зашифрований якраз головний посил, а саме: навіщо мовчати, люди часто роками не спілкуються , не обговорюють найважливіші моменти і так хочеться у них запитати: «Ви ж розумієте, наскільки життя коротке, тоді навіщо мовчати?»

Слід зазначити, що співавторами музики є також два відомі українські музиканти Дмитро Димов та Нікіта Гончаренко, які як і Андрій Парфенов уже не вперше співпрацюють з Пустовітом у написанні для нього пісень та разом вони є командою ПокиТиСпавПродакшн.

На останок співак ділиться з нами подальшими творчими планами:

- Наразі це уже друга моя сольна пісня, але у мене є ще дві дуетні роботи зі співачкою Андріаною і скажу вам відверто, якщо якось воно по два то не дуже звучить, потрібно щоб було як мінімум по три. Тому , уже на весні я вам презентую свою третю пісню, а до того, на початку нового року ми з Андріаною випустимо ще одну дуетну, а це уже майже цілий альбом. То ж дочекайтесь!

Слухай та завантажуй на всіх цифрових майданчиках: https://bfan.link/pustovit-navishcho-movchaty

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024