Наступна

Рятівна пігулка від Наталії Валевської «Я вам бажаю щастя» (ПРЕМ’ЄРА)

2021-12-17

Після короткої паузи українська співачка Наталія Валевська презентує музичну новинку, пісню, яка є автобіографічною та несе прихований стан артистки. 

«Моя нова пісня мотиваційна та життєствердна. Для всіх людей головне у житті, на мою думку, це вірити, надіятись та любити. Це все, доволі прості речі, які потрібні кожному з нас для щастя. Підтримка та взаєморозуміння важливі, щоб підбадьоритися та почати робити перший крок назустріч своїй мрії. Ця пісня саме така, вона надихає, вселяє надію та віру у свої сили. Перефразувавши, я можу назвати цю композицію моїм особистим уставом та кодексом в житті. Я достатньо оптимістична натура і знаю, для того, щоб іти вперед вам потрібна саме ця пісня!» - коментує співачка.

Валевська зізнається, що композиція повністю передає не легкий період, який зараз відбувається в її житті. Пісня «Я вам бажаю щастя» автобіографічна і знакова для неї. У подробиці Наталія не вдається, але натякає, що слухачі завжди можуть все прочитати «між рядків».

«Я декілька років практикую для себе ще одну професію,  таку як лайф-коуч та ментор. Допомагаю іншим людям покращувати якість життя, тому ця пісня має ще й певні лікувальні езотеричні властивості та правильні вібрації. Для мене це не просто слова, а усвідомлений вибір саме таких віршів та музики. Я, як ніхто, вірю в силу слова, тому назву цю пісню ще «кодом на щастя» - додає артистка. 

Над аранжуванням нового треку працював Назарій Гук (більш відомий як JULIK), Пісня написана в кращих традиціях української естради з метою актуалізації в наш час. Автором музики виступив відомий композитор  та автор хітів Олексій Малахов, та автором слів Лариса Флінта. До слова, близько десяти років, пісня чекала свого часу на так званій «поличці».

Додамо, що найближчим часом Наталія планує знімати відеокліп на цю композицію. Співачка хоче зв’язатись з декількома кліпмейкерами та обрати найцікавішу ідею, яка якнайкраще передасть її пісню.

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024