Наступна

SomeLines - Твій шлях. Новинка гурту присвячена книзі "Ступаючи лісом, що вкритий мохом" Юліани Караман

2021-08-04

Саунд нової пісні прикрасять українські та кельтські етно-мотиви. При створенні музики використовувались вістл, калімба, боран та інші інструменти. «Твій шлях» — це занурення в атмосферу справжнього єднання з природою та усвідомлення своїх коренів.

«Я би хотів, щоб люди відчували подих природи, слухаючи нашу пісню. Основні події, як книги, так і саундтреку, розгортаються на території Карпатського лісу. І, можливо, це стане поштовхом для слухачів/читачів поїхати кудись подалі від міста, побути у тиші, подумати про високе і знайти себе. Адже ми частина природи і часто нам не вистачає єднання з нею», — Кирило Семененко, лідер гурту «SomeLines».

«Мій новий роман про пошук себе, про жіночність, про свободу, прощення та радість. Ця історія про щастя, яке приховане у простих речах. Не зважаючи на всі блага сучасної цивілізації, наше єство тягнеться до створеної Богом природи, безкраїх просторів та чистого повітря. Я дуже рада, що спеціально до мого роману написано прекрасний саундтрек "Твій шлях"! Все вийшло навіть краще, ніж я уявляла!», — коментує авторка книги Юліана Караман.

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024