Наступна

У Riffmaster вийшов альбом "Тихо прийшов, тихо пішов"

2023-02-24

Moon Records з гордістю оголошує вихід нового альбому "Тихо прийшов, тихо пішов", до якого увійшли 9 оригінальних треків, написаних і виконаних Riffmaster.

"Тихо прийшов, тихо пішов" - це потужна збірка пісень, яка демонструє унікальне поєднання змістовного тексту та рок-музики Riffmaster. Від першого треку "Батько наш Бандера " до фінальної пісні " Р.В.К.И.Н.Х." цей альбом веде слухачів у подорож через втрати та труднощі нашого сьогодення. Кожна пісня - це ідеальний баланс змістовних текстів та драйвових ритмів, які знайдуть відгук у шанувальників різного віку. Фірмове звучання Riffmaster побудоване навколо його виняткової гітарної майстерності та емоційного вокалу. 

Цей альбом також буде доступний на вінілі, що є ідеальним форматом для аудіофілів та колекціонерів, які цінують тепло і глибину аналогового звуку. З вініловою версією "Тихо прийшов, тихо пішов " слухачі зможуть відчути музику Riffmaster у її найяскравішому звучанні.

Андрій Антоненко, автор пісень і виконавець, що стоїть за Riffmaster, вклав своє серце і душу в цей альбом, створивши колекцію пісень, які є одночасно змістовними і вселяють надію. "Тихо прийшов, тихо пішов" - це свідчення його таланту і відданості справі. 

Альбом "Тихо прийшов, тихо пішов" вже доступний на всіх стрімінгових платформах, а вінілова версія вийде незабаром. Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт Moon Records  або слідкуйте за нами у соціальних мережах.

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024