News
Следующая

"Музика для сну" - новий інструментальний альбом від ДІЛЯ

2023-05-04

Різноплановий музикант, композитор та мультиінструменталіст ДІЛЯ, оголосив про вихід нового інструментального альбому під назвою "Музика для сну". Альбом складається з 7 треків, кожен з яких покликаний допомогти слухачам розслабитися і відпочити після важкого дня.

Альбом являє собою поєднання звуків природи та ніжних мелодій. Кожен трек ретельно продуманий для створення спокійної та розслаблюючої атмосфери. Вражаюча музикальність ДІЛІ не перестає дивувати, оскільки виконавець демонструє своє вміння створювати таку унікальну музику серед інших.

ДІЛЯ розповідає: "Стресові події фізично та емоційно загрожують нашому виживанню, самопочуттю, нам важко відчувати себе в безпеці. Для того, аби відновитись після пережитих подій та повернутись до спокійного життя, ми маємо впоратися із емоційними переживаннями і, разом з тим, подолати тривожне сприйняття світу. Я розумію, наскільки важливо мати для цього правильну музику, яка допоможе розслабитися. Я хотів створити альбом, який би став слухачеві ідеальним саундтреком для формування спокійної, затишної атмосфери".

Мінімалістичний підхід до інструментарію альбому створює відчуття простору, що ще більше посилює ефект релаксації. Цей альбом не тільки для тих, хто бореться зі сном, але й для всіх, хто хоче розслабитися і відволіктися від стресів повсякденного життя. Треки ідеально підходять для медитації, йоги або просто для створення спокійної атмосфери у вашому життєвому просторі.

Едуард Приступа вкотре довів, що є талановитим музикантом і композитором, з надзвичайною здатністю створювати музику, яка резонує зі слухачами на глибокому та емоційному рівні.

Слухайте альбом "Музика для сну" на всіх музичних платформах!


Discography

subscribe to news
© 2018 - 2024 All rights reserved. Moon Records. Created by SEOTM Digital Agency