News
Следующая

Хіт "Помри якщо мене не любиш" у форматі максі-синглу від DAKOOKA

2023-05-05

Відома виконавиця DAKOOKA з величезною кількістю шанувальників по всьому світу, представила свій головний хіт "Помри якщо мене не любиш" у форматі максі-синглу з кількома альтернативними версіями.

"Помри якщо мене не любиш" - це несамовита балада, яка передає біль нерозділеного кохання. Емоційний вокал DAKOOKA вирує над вишуканим інструментарієм, створюючи атмосферу, яка зачаровує слухачів. Різноманітні аудіоефекти додають унікального та інноваційного повороту до оригінальної версії, що неодмінно оцінять шанувальники електронної музики. Максі-сингл включає в себе чотири мовні версії треку, демонструючи багатогранність DAKOOKA як виконавиці. Незалежно від того, чи є ви носієм англійської мови, чи шанувальником української, або ж китайської музики :-), у цьому релізі знайдеться щось для кожного.

«Мені не важливо, який сенс ви вкладете в цей трек. Головне, щоб він залишався особистим саме для вас. І взагалі, яка різниця, про що, чи про кого я пишу!? Ви все одно почуєте і побачите те, що хочете. Все, про що я хочу попросити – не сприймати текст цієї пісні буквально. Погляньте на нього метафорично і мотивуйте себе ним у важку хвилину, нікого не чіпаючи. "Помри, якщо мене не любиш" у моїх думках. 

У мене все! Приємного прослуховування» – звертається до свого слухача DAKOOKA.

Пісні захоплюють своїм звучанням з першої секунди. Завдяки проникливому вокалу виконавиці цей альбом не залишить байдужим свого слухача. Пропонуємо послухати "Помри якщо мене не любиш" вже зараз.

  

Discography

subscribe to news
© 2018 - 2024 All rights reserved. Moon Records. Created by SEOTM Digital Agency