Наступна

Гурт ЯРРА випустив містичний і таємничий сингл “Ліс”

2023-05-19

Ліс - містичне місце нашого світу. Він заманює, тремтить у нашій душі, звучить, надихає, малює образи, та змушує відчувати дивні емоції, наче допомагає згадувати якесь дуже далеке минуле…Саме про це і не тільки співає у своєму таємничому синглі “Ліс” гурт ЯРРА.

“Є різні ліси. Ті, що приносять в наші душі спокій, манять теплим вітерцем, запахом сосни та співом птахів. А є ліси не прості, не ті, які ми бачимо на нашій землі. Є ті ліси, які таяться в наших душах. І говорять, якщо ти побачив ліс уві сні, то ти дійшов до самої глибини своєї підсвідомості” - поділився своїми думками соліст гурту. 

Ти можеш заблукати, усвідомлювати відчай, бачити образи, які занурюють тебе ще глибше, манять за собою. Вони шепочуть таємниці, заманюють до свого світу,  тягнуть в незвідані глибини… І ти доходиш до такого моменту, коли вже нестерпно, і залишається тільки відчайдушний крик.

Але цей крик, наче спасіння. Він відлуннює серед дерев, відлякує тих моторошних створінь, і ти бачиш просвіти. В нашому житті завжди приходять моменти, коли треба чіплятись за ті самі просвіти. Адже потрібно пам’ятати, що після темряви завжди приходить світло. І в цей момент ти знаходиш ту саму стежку серед темряви, і нарешті вибираєшся з цього моторошного, темного лісу, лісу своєї душі….

Слухай та завантажуй на всіх цифрових майданчиках: https://bfan.link/yrra-lis

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024