Наступна

Незламна сила кохання: чуттєва прем’єра від SOFO та Савзон «Дежавю»

2022-09-16

Кохання - це наймогутніше із почуттів. Саме воно надихнуло співачку SOFO на створення нової особливої пісні під назвою «Дежавю» і дебютну колаборацію.

«Це мій перший дуетний трек. Я довго шукала голос, з яким мій тембр та внутрішнє відчуття музики зіллються воєдино. І нарешті я його знайшла. З Савзоном ми дуже схожі, не жаліємо себе в фанатизмі до мистецтва та завжди в пошуках справжньої глибини музики. Тільки так народжується щире і неповторне» - коментує SOFO.

Співачка зізнається, що для неї кохання має потужну силу. Воно може зводити людей з розуму, через нього починались війни, але, водночас, тільки з коханням всередині можна знайти шлях до миру. В стосунках між чоловіком і жінкою найголовніше – постійність та почуття, коли ти кожен день можеш закохуватися у свого партнера знову і знову, іноді навіть по-новому та з більшою пристрастю.

Справжнє кохання проходить крізь час, дистанцію і навіть війну, і це робить сильні почуття ще більш незламними та особливими. В історичні часи величної української нації, саме любов породжувала силу боротьби за своїх рідних, і так є й сьогодні.

 «Після релізу чутливої пісні під назвою «Кожну дитину», а це був мій перший трек українською мовою, мені захотілося далі рухатися в напрямку нової сучасної української музики. Я прагну розвивати цю нішу та наповнювати її своїми роботами. З SOFO у нас вмить відбувся коннект і ми відразу зійшлись у тому, якою має бути наша спільна композиція. «Дежавю» - це історія кохання і почуттів із харизматичним речитативом та неперевершеним вокалом від Наді» - каже Савзон.

Трек «Дежавю» від SOFO та Савзона вже можна прослухати на всіх музичних майданчиках.

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024