Наступна

Талановита українська співачка Анастасія Приходько презентує нову композицію під назвою «На вітрах»!

2024-10-09
Анастасія відома своєю самобутністю та потужним вокалом. Стиль виконавиці відзначається поєднанням народних мотивів та сучасних музичних течій. За свою кар’єру співачка випустила кілька альбомів і здобула безліч нагород, ставши справжньою іконою української професійної сцени.
 
В пісні «На вітрах» розкриваються глибокі емоційні переживання та неймовірний фольклорний колорит. Трек відображає тему внутрішньої сили, свободи та незламності, передані через могутній образ вітру, який зносить усі перешкоди та несе подих волі та перемоги.
 
«Це історія кожної незламної жінки. Вони тримаються навіть тоді, коли падають і збивають коліна, коли втрачають найдорожче. Любов жінки, особливо в наш час, проявляється ще сильніше, адже вона прагне захистити свою родину, свою дитину. Жінка – це не берегиня, жінка – це героїня, яка кожного дня доводить, що вона рівноцінна, сильна та незалежна особистість, яка бореться за майбутнє, навіть коли дуже важко і вже немає сил. І кожна робить все, що в її силах.» - коментує співачка.
Яскравий голос Анастасії та насичені музичні аранжування виразно втілюють та підтверджують цей образ.
 
Новий трек Анастасії — це безперечний хіт, який неймовірно вразить як прихильників співачки, та й її нових слухачів, а також яскраво підкреслить творчу зрілість неперевершеного музичного таланту пані Приходько.
 
Пориньте в бадьорий танок вітру разом з піснею «На вітрах», яку вже можна знайти на всіх музичних майданчиках.
підписатись на новини
© 2018 - 2024