Наступна

Важкий вибір під час війни: Лісан презентує пісню та кліп з архівними голосами захисників

2024-10-16

Рок-виконавиця Лісан презентує свою нову пісню «Вогонь у очах», що вийшла на всіх музичних платформах 16 жовтня. Це пісня про складність вибору, справжні емоції та характер людей, які не змогли сидіти склавши руки і спостерігати як країною шириться війна. Музика поєднує драйвовий рок з глибокими текстами, створюючи атмосферу, яка захоплює слухача з першого акорду.

В пісні були використані справжні голоси українських захисників з архівних відео. Можна почути, як бійці спілкуються, просять передати води, попереджають один одного про небезпеку. Це не було записано на студії чи зіграно - це реальність, яку Лісан захотіла вписати у свою пісню, незважаючи на те, що все менше артистів піднімають тему війни в своїх піснях.

Реальні кадри з поля бою також увійшли у музичне відео співачки. Головну роль в кліпі зіграв Олег Манжура, захисник, якого можна побачити на тих архівних кадрах. Хоча грати, як зізнався Олег, зовсім не довелось, адже у відео показано сумніви та вагання людини, яка приймає рішення йти на фронт. Саме таке рішення прийняв Олег у лютому 2022 року і з тих пір захищає країну.

Сама Лісан виступає одразу у двох ролях - голосом сумління та помсти, який звучить в голові головного героя, та в ролі ніжної душі, що вмовляє його залишитись вдома і не ризикувати своїм життям. Та врешті навіть ця ніжна душа погоджується та відпускає чоловіка воювати.

«Ця пісня — мій спосіб подякувати нашим героям. Вона присвячена всім воїнам, які щодня ризикують своїм життям заради нашої свободи. Музика — це не тільки мистецтво, але й сила, яка здатна підтримати та надихнути. Я хочу, щоб мої пісні дарували людям віру в перемогу та впевненість у власних силах», — ділиться Лісан.

В рамках цього релізу команда Лісан планує організувати збір коштів на потреби підрозділу, в якому служить Олег Манжура. Ця ініціатива є важливим кроком у підтримці тих, хто бореться за наше майбутнє. 

«У нас з’явились важкі бронеавтомобілі, які коштують по 8 мільйонів кожний. Але використовувати їх зараз безглуздо, тому що без РЕБ захисту - це легка ціль. Замість того щоб їздити на позицію захищеними, ми використовуємо звичайні пікапи, які прошиваються найдрібнішими осколками. Самотужки ми змогли придбати лише 1 РЕБ-систему вартістю 120 тис. грн, а той, що видала держава, не закриває і половини частотного діапазону.» - розповідає Олег Манжура.

Лісан просить усіх небайдужих доєднатись до збору. Реквізити можна знайти в соціальних мережах співачки.

Лісан — рок-виконавиця з Харкова, яка дебютувала у травні 2023 року з треком «За твої очі», присвяченим жінкам, що чекають своїх коханих з війни. Після початку повномасштабного вторгнення Лісан вирішила не відкладати свої мрії і почала писати пісні. Її творчість можна описати як інтимну рок-лірику, яка допомагає слухачам проживати складні емоції. У своїх текстах вона порушує вічні теми кохання, стосунків, життя та самопізнання.

Треки Лісан видає лейбл Moon Records, який також співпрацює з такими відомими артистами, як Бумбокс, ТІК, Альона Вінницька та іншими.

Лісан планує випускати новий трек кожного місяця, що допомагає підтримувати інтерес слухачів і її власну мотивацію. Вона активно веде соціальні мережі, підтримуючи постійний контакт зі своєю аудиторією і прислухаючись до її думок. Співачка також організовує благодійні ініціативи, збирає кошти для потреб військових та підтримує їх своєю музикою.

 

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024