Наступна

XLDELUXE презентує новий трек з патріотичною назвою «Прапор»

2022-11-11

У такий складний для нас час, дуже важливим є не лише не забувати за українську мову, нашу культуру, а й підтримувати людей навкруги, дати знати нашим військовим, що ми в них віримо. Такі слова можна передати цікавим способом, наприклад, піснею. І потім всі, хто послухають її буду не раз повторювати ці чарівні слова,в які вірить кожний українець: «Над містом наш прапор майорить». А хіба може бути інакше?

Більшість з початку війни почали жити одним днем. А жаль. Чому б не почати робити свою улюблену справу, займатися тим, що подобається саме вам?! Завдяки тому, що ви будете робити, що вмієте, ми з країною «підемо» далі. Адже давайте не забувати, що це наше життя. А воно у нас одне. Не потрібно втрачати ці дорогоцінні хвилини й жити аби просто жити.

«Прапор» - це не лише гарне слово чи назва пісні. Це ідея, це справа, яка подобається. Завдяки їй, демонструється те, що подобається, те, як беремо максимум від життя і живимо кайфуючи. І як сказано у пісні «Прапор» з датою виходу 11 листопада: «Все має початок; Все має кінець».

Тому guys, не живіть одним днем! Беріть приклад з нас, починайте свою справу чи просто робіть те, що подобається разом з піснею «Прапор».

Тому let’s go послухати новинку: https://bfan.link/xldeluxe-prapor

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024