Рус
Новости
Наступна

Марія Бурмака кардинально змінилась заради "Рибки"!

2018-06-01

Народна артистка України Марія Бурмака презентувала відеороботу на пісню "Рибка". Композиція була створена у тандемі з саундпродюсером Вадимом Лисицею. Співачка зізналась, що пісня "Рибка" про дорослі почуття сильної жінки, коли речі хочеться називати своїми іменами.
 Марія Бурмака: «Часто вже ніби дорослі люди називають один одного смішними і трохи дивними словами. З ніжністю, теплотою і любов‘ю. Сонечко, котик, перлинка, рибка. А буває що і почуття проходять, а ці слова залишаються та живуть своїм життям. Обростають власними історіями і легендами. Коли писалась ця пісня, я якраз думала про те, яка різниця, як тебе називають, якщо із цією людиною ти відчуваєш себе справжньою жінкою».
У кліпі Марія опиняється у місці своїх спогадів. Там, де колись була любов, тепер панує сірість: зів'ялі квіти, забуті листи, речі, вкриті пилом. Але достатньо лише однієї іскри, щоб відродилось кохання. Вмить, все оживає та наповнюється світлом. І лише золота рибка, як головний талісман цієї історії, знає усі секрети.
Режисером кліпу стала Інна Грабар, оператор - Євген Ушаков, стиль - Євген Кірієнко, MUA - Марина Борщевська. Саундпродюсер - Вадим Лисиця. Музиканти: Родіон Іванов – клавіші, Ілля Чемерис – бас-гітара, Володимир Письменний - гітара, Валерій Ліхачов – барабани.

Дискографія

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency