*ТОНЯ МАТВІЄНКО*

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

*ТОНЯ МАТВІЄНКО*

Тоня Матвієнко - українська співачка в третьому поколінні, чий голос впізнають за тембром, дуже схожому на тембр її мами Народної артистки України Ніни Матвієнко.

Вперше Тоня вийшла на сцену в десятирічному віці. У неї дві вищі освіти в КНІ Культури і Мистецтв: менеджер зі зв'язків з громадськістю та вокаліст народного співу.
Протягом трьох років Тоня була солісткою Київського Камерного Оркестру, після чого спробувала свої сили в першому сезоні талант-шоу "Голос Країни", пройшла до супер-фіналу і посіла друге місце. Саме шоу "Голос Країни" дало поштовх її впізнаваності і першої популярності.

У 2011 році - вийшов кліп на пісню "А може ти", де знялася Тоня і її майбутній чоловік Арсен Мірзоян. Це пісня стала першим хітом в кар'єрі співачки. У 2013 році почала сталася творча колаборація DJ Tapolsky разом з Тонею. Анатолій випустив близько трьох реміксів на її пісні. Разом вони виступали на британському фестивалі "Global Gathering".

У цьому ж році виходить кліп "Мавка", режисером якого став Олег Борщевський.
У 2014 році Тоня збирає віртуозних музикантів і створює акустичну програму, в якій звучать контрабас, бандура, вірменський дудук, фортепіано і перкусія. У такому складі працює два роки, проїжджає невеликий тур по Україні. За підсумком роботи, в 2015 році випускає свій дебютний альбом "Сміються, плачуть Солов'ї".


Дружба з солісткою групи LAMA теж дала творчі плоди і дівчата записали спільний дует і кліп на пісню "Мій милий". У 2016 році, після народження другої дочки, Тоня бере участь в національному відборі "Євробачення" і їде в свій другий тур "Тобі".
У 2017 році випустила пісню "Душа", приурочену до їх з Арсеном весілля.

У Тоні чуттєвий і барвистий за текстами і музичним рішенням репертуар, кліпи на її пісні відрізняються проникливістю і присутністю національних ноток.

Дискографія

*ТОНЯ МАТВІЄНКО*
Сміються, плачуть солов’ї
Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024