Jam Roll

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

Jam Roll

Jam Roll - це перший український пост-панк проєкт музикантів, вихідців з Донбасу. Гурт створено друзями дитинства, які надалі виявилися розділені війною.

У своїй ранній творчості гурт грав у стилі металевий реп. У репертуарі було кілька пісень власного авторства, однією з найяскравіших була композиція - "Цей пляж". Під час живих виступів гурт буквально приводив публіку в екстаз.

Незважаючи на те, що гурт Jam Roll брав участь у різних музичних фестивалях: "Молода хвиля", "Перлини сезону", до студійного запису ранніх композицій справа так і не дійшла.

1998-2007 роки - робота гурту була тимчасово припинена
2008 - 2010 роки - колектив записує свої два дебютні сингли: "Чужа війна" і "Життя - це сни". Гурт остаточно визначився зі своїм музичним напрямком.
2009 рік - виступ на фестивалі GBOB (Global Battle of the bands-2009). Зміна барабанщика, на місце Іллі Корзуна приходить Олександр Горбач.
2012 рік - старт запису дебютного альбому "По небу на ковзанах", реліз якого заплановано на 2021 рік.
2012 рік - гран-прі фестивалю Music LIVE Awards
2014 рік - з початком війни на Донбасі концертна діяльність ставиться на паузу. При цьому робота над альбомом триває. Хлопці віддалено записують нові пісні, які увійдуть до їхнього дебютного студійного альбому.
Jam Roll - гурт, який, у нескінченній метушні та гонитві за модними віяннями, зумів виділитися якісними, яскравими піснями, що запам'ятовуються, та знайти свого слухача!

Дискографія

1.05.2023

У цій пісні поєднуються глибокі почуття  та мелодійна музика, що передають емоції і теплі спогади про кохану людину, змушуючи нас згадати своє власне кохання.

"Дівчина, яку я люблю" - це мелодія, що затьмарює все навколо і змушує нас забути про проблеми та турботи. Це пісня, яку можна слухати знову та знову, щоб відчути  ті почуття, що привели нас до любові.

Не пропустіть прем'єру нової пісні "Дівчина, яку я люблю" від гурту Jam Roll та відкрийте для себе нові грані кохання та страсті в музиці.

5.04.2023

Назва пісні сама по собі несе в собі почуття туги та занепаду, які можуть відчувати люди у сучасному світі. Переважна більшість людей у своєму житті стикаються зі складнощами та труднощами, що можуть призвести до падіння настрою та відчуття суму.

Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024