*Freeda Shenk*

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

*Freeda Shenk*

Freeda Shenk (Анастасія Ляшенко) співачка, сонграйтер, композитор. Незрівнянний голос, що проникає у саме серце - відмінна риса молодої талановитої співачки. Втім, незрівнянною називають не лише за її унікальний голос, а й за невичерпну енергію та неповторну харизму.

Анастасія Ляшенко виросла у творчій родині. Батько – чудовий музикант, джазмен. Мати — поетеса, піаністка та викладач музичної літератури. З дитинства Анастасії прищепили любов до музики. "Творчий шлях як автора пісень розпочався не одразу. До цього я довгий час шукала себе. Після закінчення університету співала у хорі при студії ім. Григорія Верьовки, потім вирушила на курси телеведучих, потім був продюсерський проект, у якому я взяла участь як артистка під псевдонімом Льоля. Ми випустили яскравий кліп на пісню "Харизматичний хлопець". Але повністю розкритися як особистість та зрозуміти своє покликання мені допомогли саме мої пісні. Тут я віддаю себе повністю, від першої ноти до останнього рядка. Це мій світ, у який я поміщаю всі свої переживання, емоції, настрій. Більшість моїх пісень знаходять відгук у артистів, які дають пісні життя і радують слухачів. Це, безумовно, породжує велику любов до своєї справи." розповідає співачка.

Дискографія

*Freeda Shenk* Не дочекалась мати
*Freeda Shenk* Берегиня
*Freeda Shenk* Бути сильною
*Freeda Shenk* Бути сильною

17.04.2024

Freeda Shenk, талановита співачка та авторка пісень, знову вразила своїх прихильників своєю останньою роботою. Її новий трек "Бачили очі" не лише завойовує слухачів своєю захоплюючою мелодією та потужним вокалом, але й має глибоке послання, яке залишає слід у серцях.

Головна ідея пісні - це заклик довіряти своїй внутрішній інтуїції та вміти слухати свої власні почуття. "Бачили очі" нагадує кожному, що усе, що нам потрібно, вже є всередині нас, і ми маємо відважитись діяти відповідно до того, що відчуваємо.

У своїй пісні Freeda Shenk використовує влучні тексти, що відображають життєвість та реальність виборів, які ми здійснюємо щодня. Вона співає: "А життя прожити, - це не поле перейти / Щоб дійсно полюбити- своє треба знайти / Ходять по світу різні половинки / Як не допустити помилки?", нагадуючи нам про важливість самовідданості та самовпевненості у своїх рішеннях.

Пісня "Бачили очі" вже доступна на усіх музичних платформах https://bfan.link/freeda-shenk-bachyly-ochi

22.11.2023

Пісня про вірність, відданість, справжнє кохання.

Її думки, кожну хвилину - про нього, спогади про безтурботні часи, де вони удвох будували свої спільні мрії на майбутнє, як вони лежали на траві і дивились у синє небо, він дарував їй волошки і обіцяв бути поруч все життя.

Але одного дня все змінилось.

Безсонні ночі, в яких вона так прагне його теплих обійм, дні очікування, і завмирання серця під кожен звук повідомлення на телефон.
Все валиться з рук, але раптом, вона бачить його у вікні, кидає все, і босою вибігає назустріч, розсипаючи волосся на його плече. Він усе віддав би за цю мить.

Двоє закоханих знову разом, кожна хвилинка дорожче золота, розмови до ранку, він цілує її сльози і обіцяє що вони проживуть своє довге, щасливе життя.
Зовсім скоро йому потрібно знову збиратись у дорогу. Вона повʼязала йому червону нитку на запʼястя, як оберіг.

Вона дочекається, він повернеться, вони обовʼязково збудують свій власний дім, і після усіх випробувань будуть берегти своє кохання ще більше.
«Вибігала босою» - історія сповнена почуттів, яка не може залишити байдужим.

Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024