Dj Igor Volya

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

Dj Igor Volya

Dj Ігор Воля (також відомий як Ігор Мірошніченко) - український ді-джей і музикант, який активно підкорює сцену з 2007 року.

Пристрасть до музики зародилася в артиста в ранньому дитинстві в славетному місті Харків, де він народився.

DJ Igor Volya займається збиранням різних звуків, а саме колекціонуючи касети та компакт-диски, що заклало основу для його великої музичної бібліотеки.

В 2006 році, музикант, вітаючи перехід до цифрової ери, купує свій перший комп’ютер.

Свій дебютний виступ український виконавець провів у легендарному харківському клубі LUNA (33).

Співпраця та широке визнання пана Ігоря починається з роботи з такими лейблами, як Yellow Light Music, Eternal Music, ETM, Catun Fresh і Sunset Progressions.

Композиції Dj Igor Volya запалюють ефіри не лише вітчизняних а й радіостанцій країн СНД.

Музичний спектр його творчості поєднує в собі різні жанри та стилі, а саме прогресив-хаус, мелодійне техно та інші жанри танцювальної музики.

Також автор створює ремікси та треки відповідно до конкретних потреб та побажань.

Ді-джей Ігор Воля більше ніж просто ді-джей; він справжній майстер звукових перевтілень та артист, чия творчість дарує незабутні враження.

2.09.2024

Талановитий виконавець Dj Igor Volya випускає драйвовий альбом “Slim”

DJ Igor Volya (також відомий як Ігор Мірошниченко) - самобутній український діджей та музикант родом з Харкова, який підкорює музичні майданчики з 2007 року.

Свій дебютний виступ автор провів в легендарному харківському клубі Luna, звідки розпочалась його активна співпраця з такими відомими лейблами як Yellow Light Music, Eternal Music, ETM, Catun Fresh та Sunset Progressions. Музичний доробок артиста відображає різний спектр неймовірних стилів та звуків - прогресив-хаус, мелодійне техно та інші жанри - поєднуючи це з майстерним відтворенням реміксів та треків, які захоплюють ефіри українських та світових радіостанцій.

Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024