Аrtists

Dj Igor Volya

OFFICIAL RESOURCES

Dj Igor Volya

Dj Ігор Воля (також відомий як Ігор Мірошніченко) - український ді-джей і музикант, який активно підкорює сцену з 2007 року.

Пристрасть до музики зародилася в артиста в ранньому дитинстві в славетному місті Харків, де він народився.

DJ Igor Volya займається збиранням різних звуків, а саме колекціонуючи касети та компакт-диски, що заклало основу для його великої музичної бібліотеки.

В 2006 році, музикант, вітаючи перехід до цифрової ери, купує свій перший комп’ютер.

Свій дебютний виступ український виконавець провів у легендарному харківському клубі LUNA (33).

Співпраця та широке визнання пана Ігоря починається з роботи з такими лейблами, як Yellow Light Music, Eternal Music, ETM, Catun Fresh і Sunset Progressions.

Композиції Dj Igor Volya запалюють ефіри не лише вітчизняних а й радіостанцій країн СНД.

Музичний спектр його творчості поєднує в собі різні жанри та стилі, а саме прогресив-хаус, мелодійне техно та інші жанри танцювальної музики.

Також автор створює ремікси та треки відповідно до конкретних потреб та побажань.

Ді-джей Ігор Воля більше ніж просто ді-джей; він справжній майстер звукових перевтілень та артист, чия творчість дарує незабутні враження.

News

2.09.2024

Талановитий виконавець Dj Igor Volya випускає драйвовий альбом “Slim”

DJ Igor Volya (також відомий як Ігор Мірошниченко) - самобутній український діджей та музикант родом з Харкова, який підкорює музичні майданчики з 2007 року.

Свій дебютний виступ автор провів в легендарному харківському клубі Luna, звідки розпочалась його активна співпраця з такими відомими лейблами як Yellow Light Music, Eternal Music, ETM, Catun Fresh та Sunset Progressions. Музичний доробок артиста відображає різний спектр неймовірних стилів та звуків - прогресив-хаус, мелодійне техно та інші жанри - поєднуючи це з майстерним відтворенням реміксів та треків, які захоплюють ефіри українських та світових радіостанцій.

Buy actor products
subscribe to news
© 2018 - 2024 All rights reserved. Moon Records. Created by SEOTM Digital Agency