Гурт «ШАБЛЯ»

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

Гурт «ШАБЛЯ»

ГУРТ "ШАБЛЯ" був заснований вокалістом, автором музики та текстів Вовою Гейзером восени 2013 року в Києві. Вова Гейзер (справжнє ім'я Володимир Ейгензеер) — український рок-співак, фронтмен гурту «Шабля», автор офіційного гімну АТО — пісні «Браття Українці», автор міжнародного патріотично-мистецького проекту «Браття Українці».

ШАБЛЯ - це абсолютно нове дійство в українській рок-культурі, позитивні тексти змушують глядача посміхатися так і плакати з перших акордів. Суміш європейського року,
Reggae, Hip-hop, народного фольклору занурює в неперевершену атмосферу народного буття. Дивно і те, що у цієї музики немає вікових категорій її слухають, як підлітки так і дорослі.
До складу гурту увійшли найкращі музиканти країни, котрі раніше працювали в достатньо відомих українських та європейських гуртах.

Пісня «Браття Українці», облетіла ввесь Інтернет і стала знаковою подією для всього українського народу та безумовно улюбленою для воїнів АТО, стройовою для батальйону Ім. Кульчицького Національної Гвардії України.
«Браття Українці» була признана офіційним Гімном на Всеукраїнському форумі ветеранів та учасників АТО, в Адміністрації Президента України відбулось офіційне вручення документа державного значення про статус Гімну АТО.
Саме цей сингл, за підрахунками музичних експертів, потрапив у топ-10 найкращих пісень українських та зарубіжних виконавців військово-патріотичної тематики.

ГУРТ «ШАБЛЯ» приймає активну участь у благодійних концертах у підтримку воїнів АТО та в різноманітних подіях, пов’язаних з волонтерськими організаціями в Україні та закордоном.

 

Дискографія

Гурт «ШАБЛЯ»
Браття Українці

Гурт «ШАБЛЯ» Браття Українці (Гімн Оборони України)
Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024