*Freeda Shenk*

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

*Freeda Shenk*

Freeda Shenk (Анастасія Ляшенко) співачка, сонграйтер, композитор. Незрівнянний голос, що проникає у саме серце - відмінна риса молодої талановитої співачки. Втім, незрівнянною називають не лише за її унікальний голос, а й за невичерпну енергію та неповторну харизму.

Анастасія Ляшенко виросла у творчій родині. Батько – чудовий музикант, джазмен. Мати — поетеса, піаністка та викладач музичної літератури. З дитинства Анастасії прищепили любов до музики. "Творчий шлях як автора пісень розпочався не одразу. До цього я довгий час шукала себе. Після закінчення університету співала у хорі при студії ім. Григорія Верьовки, потім вирушила на курси телеведучих, потім був продюсерський проект, у якому я взяла участь як артистка під псевдонімом Льоля. Ми випустили яскравий кліп на пісню "Харизматичний хлопець". Але повністю розкритися як особистість та зрозуміти своє покликання мені допомогли саме мої пісні. Тут я віддаю себе повністю, від першої ноти до останнього рядка. Це мій світ, у який я поміщаю всі свої переживання, емоції, настрій. Більшість моїх пісень знаходять відгук у артистів, які дають пісні життя і радують слухачів. Це, безумовно, породжує велику любов до своєї справи." розповідає співачка.

Дискографія

*Freeda Shenk*
Вибігала босою - Single

*Freeda Shenk* Не дочекалась мати
*Freeda Shenk* Берегиня
*Freeda Shenk* Бути сильною
*Freeda Shenk* Бути сильною

22.11.2023

Пісня про вірність, відданість, справжнє кохання.

Її думки, кожну хвилину - про нього, спогади про безтурботні часи, де вони удвох будували свої спільні мрії на майбутнє, як вони лежали на траві і дивились у синє небо, він дарував їй волошки і обіцяв бути поруч все життя.

Але одного дня все змінилось.

Безсонні ночі, в яких вона так прагне його теплих обійм, дні очікування, і завмирання серця під кожен звук повідомлення на телефон.
Все валиться з рук, але раптом, вона бачить його у вікні, кидає все, і босою вибігає назустріч, розсипаючи волосся на його плече. Він усе віддав би за цю мить.

Двоє закоханих знову разом, кожна хвилинка дорожче золота, розмови до ранку, він цілує її сльози і обіцяє що вони проживуть своє довге, щасливе життя.
Зовсім скоро йому потрібно знову збиратись у дорогу. Вона повʼязала йому червону нитку на запʼястя, як оберіг.

Вона дочекається, він повернеться, вони обовʼязково збудують свій власний дім, і після усіх випробувань будуть берегти своє кохання ще більше.
«Вибігала босою» - історія сповнена почуттів, яка не може залишити байдужим.

24.05.2023

«Де би ти не був» - пісня присвячується кожному українцю, хто залишив свою домівку.

Слухай та завантажуй на всіх цифрових майданчиках: https://bfan.link/freeda-shenk-de-by-ty-ne-buv

Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024