Аrtists

BOEV.TOP

OFFICIAL RESOURCES

BOEV.TOP

BOEV.TOP (Олександр Боєв) – автор та виконавець власних пісень.

Автор та музикант, який співпрацював з багатьма студіями та діячами шоу-бізнесу, серед яких Студия Квартал 95, продюсери Дмитрий Климашенко та Юрий Фалёса , телеведучий та шоумен Дядя Жора. Багато співаків, які мають у репертуарі пісні його авторства - радіоведучий Сергей Кузин (КАМТУГЕЗА, RadioROKS), Алина ГросуМихаил Брунский, співачка Mary, гурти  Інше небо та Fаlling Up.

Також, Олександр писав тексти до пісень артистів Тина КарольАлсу, гурту Горячий шоколадАнна СедоковаGallinaКирил Туриченко та для багатьох інших.

Олександр Боєв є автором та фронтменом гурту 77CHASOFF, який був заснований у 2014 році. Гурт має два студійних альбоми - «Не час» та «стояти», має декілька кліпів.

У березні  2020 року Олександр Боєв запустив власний «Challenge 220 in 2020» на своєму Ютюб каналі BOEV.TOP , а на весні 2021 року став рекордсменом Книги рекордів України у номінації "220 авторських пісень, записаних та викладених на YouTube на протязі одного року (2020)".

У листопаді 2021 році Олександр зробив реліз запису з свого сольного акустичного концерту «Квартирник під небом (Live)» (2021) за участю талановитого гітариста Евгений Соколов. Разом з ним Олександр почав студійний запис збірки пісень в акустиці. 

Вже, наприкінці 2023 року, у руках можно було потримати сувенірний набір з 4-х ЕР альбомів на CD. На кожній обкладинці альбому розміщалася 1/4 малюнка сина Олександра. Тобто, коли вийшов 4-й, останній акустичний ЕР альбом - загальна картинка склалася. Усього в акустичній збірці за два роки вийшло 20 пісень. Взагалі, пісні "Я з України, а ти?", "Справжні Ми" та "Одразу після війни" можно почути на радіостанціях та у торгових центрах. При релізі кожної пісні, були відзняті кліпи за ідеями Олександра. Кліпи знімали та монтували Олексій Назаров, Володимир Сизько та Володимир Корж Їх можна побачити на Ютюб каналі Олександра Боєва  - на BOEV.TOP.

З початку 2024 року Олександр пише нові пісні та запускає новий проект, який планує бути не схожим на попередні. Олександр активно виступає та займається волонтерством.

Video

BOEV.TOP Бархатные дожди
BOEV.TOP Квартирник під небом - Live
BOEV.TOP Щось пішло не так
BOEV.TOP Нить
BOEV.TOP Одразу після війни | Live
BOEV.TOP Одразу після війни (A Cappella Version) feat. Гонта
BOEV.TOP Справжні ми
BOEV.TOP May be
BOEV.TOP Крайслер
BOEV.TOP Друг Facebook
BOEV.TOP Melanсhoolic?
BOEV.TOP Джинсові штани
BOEV.TOP К.К.К

News

23.03.2023

Ми переживаємо зараз нелегкі часи, але ми не будемо піддаватись меланхолії. Віримо в Весну та в ЗСУ, які несуть нам Перемогу!

Друзі, до Вашої уваги реліз відео на нову пісню від BOEV.TOP - «Melanсhoolic?»

Buy actor products
subscribe to news
© 2018 - 2024 All rights reserved. Moon Records. Created by SEOTM Digital Agency