Аrtists

Море спокою

OFFICIAL RESOURCES

Море спокою

Море Спокою - український інді-рок гурт, заснований автором пісень, вокалістом та мультиінструменталістом Савою Савченко. До складу також приєдналися гітарист Давід Захаренко, бас-гітарист Ігор "Fad" Фадєєв (ex Lюк), та барабанщик Ілля Захаренко.

Гурт почав своє існування в Харкові у 2022-му році. Вже наступного року  випустив дебютну платівку "Край", сингли з якої потрапили у ротацію радіо Накипіло (Харків), та Радіо Перше (Львів).

Початок 2024-го року гурт відмітив релізом синглів "Зорі чекають нас" та "Гудбай", а також численними концертами.

Перша річниця виходу дебютної платівки гурту була відмічена кліпом на пісню "Побачимось (Коли побачимось)", змонтованого з кадрів роботи над альбомом у студії.

У червні 2024-го року гурт підписав контракт з лейблом Moon Records, на якому випустив свій наступний альбом "Зима".

Саунд гурту поєднує американський, британський та український рок від 70-х дотепер, а також інді, постпанк, фолк, фанк та соул.

Назва "Море Спокою" походить від кратера на Місяці, де висадився американський модуль і астронавт Ленс Армстронг зробив маленький крок для людини, але величезний для людства.

 

Group members:

Сава Савченко - вокал, ритм гітара, клавішні
Давід Захаренко - лід гітара
Ігор "Fad" Фадєєв - бас гітара
Ілля Захаренко - барабани, перкусія, бек вокал

Discography

Море спокою
Зима

Video

Море спокою Ми з тобою

News

12.07.2024

У ці неймовірно спекотні дні гурт "Море спокою" представляє свій новий альбом під назвою "Зима", який нагадає вам про прохолодну погоду і перенесе у світ музичних емоцій та експериментів. Приготуйтесь до морозного бризу прямо з ваших колонок!

"Зима" - наш другий альбом, але відчувається, наче перший. Можливо тому, що ми вперше записувались у повному складі. Можливо й тому, що експериментували із саундом і нарешті знайшли саме той, який можемо назвати своїм. А може й тому, що всі пісні з цього альбому були написані та записані у Харкові, в короткі перерви між обстрілами та блекаутами.

"Так, "Зима" - це наш другий альбом, але він точно не останній.

У цьому альбомі ми намагалися знайти відповіді на питання, що постають перед кожним з нас у ці складні часи: в чому наша сила? Що змушує нас попри все йти далі? Як знайти і не втратити надію на майбутнє? Чи може любов існувати у такі важкі часи?

Створюючи цей альбом, ми шукали відповіді на ці та інші питання. Чи знайшли їх? Не знаємо, слухачу завжди видніше. Але ми точно знаємо, що підійшли дуже близько до них.

Слухайте "Зима" від гурту "Море спокою" і пориньте у світ музичних відкриттів та глибоких роздумів разом з нами!" - діляться артисти.

Buy actor products
subscribe to news
© 2018 - 2024 All rights reserved. Moon Records. Created by SEOTM Digital Agency