News
Следующая

Віктор Павлік презентував альбом "Бо в сні відлітаю"

2023-03-31

Народний артист України, Віктор Павлік, презентував сьогодні свій альбом "Бо в сні відлітаю". Цей альбом містить 10 пісень, написаних відомим поетом і композитором Олегом Майовським, які проймають слухачів темами любові і вдячності Богу та Ісусу.

"Бо в сні відлітаю" - це альбом, який містить в собі емоційні пісні, які вселяють віру та надію. Кожна пісня містить унікальну енергетику та пронизуючу силу слова.

"Я дуже радий, що зміг записати цей альбом, співпрацюючи з Олегом Майовським. Його слова завжди дивують своєю магією та красою. Цей альбом є для мене особливим, оскільки він відображає мої почуття та віру", - розповідає Віктор Павлік.

"Бо в сні відлітаю" стане справжнім подарунком для прихильників Віктора Павліка, а також для тих, хто бажає знайти внутрішній спокій та віру в Бога.

Альбом "Бо в сні відлітаю" вже доступний для придбання та прослуховування на всіх цифрових платформах https://bfan.link/viktor-pavlik-bo-v-sni-vidlitayu-album

Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт  https://www.moon.ua або слідкуйте за Віктором Павліком у соціальних мережах.

Instagram https://instagram.com/viktorpavlik?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Facebook https://www.facebook.com/vpavlik100/?locale=ru_RU

 

Discography

subscribe to news
© 2018 - 2024 All rights reserved. Moon Records. Created by SEOTM Digital Agency