News
Следующая

Віктор Павлік презентує новий альбом "Так не буває"

2024-06-14

Народний артист України Віктор Павлік з гордістю анонсує випуск свого нового альбому "Так небуває". У цей раз відомі хіти артиста постануть перед слухачами в несподіваній музичній інтерпретації, збагаченій джазовими нотками та новими аранжуваннями.

До альбому "Так небуває" увійшло 11 треків, серед яких композиції таких авторів, як Сергій Лазо, Олег Майовський, Діанна Гольде, Марина Одольська та Олександр Бригинець. Ці автори вже давно здобули популярність завдяки своїм неповторним текстам та мелодіям, які Віктор Павлік тепер представив у новому музичному світлі.

Особливістю альбому стали пісні, "Як я хочу бути з тобою" та "Знаю", де саксофонні партії виконав талановитий музикант Сергій Цимбал. Його мелодійні та душевні соло додають особливого шарму і надають трекам унікального звучання.

Аранжуванням усіх пісень займався Славко Лещенко, який вміло вплів джазові мотиви в традиційні мелодії Віктора Павліка. Завершальний етап – зведення та мастеринг – виконав Володимир Лещенко, забезпечивши високоякісний звук альбому, який задовольнить найвибагливіших слухачів.

"Так небуває" – це не просто збірка пісень, це новий підхід до творчості, що демонструє готовність Віктора Павліка до експериментів і пошуку нових музичних горизонтів. Альбом дарує можливість шанувальникам заново відкрити для себе улюблені композиції в новому, джазовому форматі.

Випуск альбому співпав з важливою датою в особистому житті артиста – триріччям його молодшого сина Михасика. Це подія надає особливого значення релізу та робить його ще більш символічним.

Віктор Павлік сподівається, що його аудиторія з радістю оцінить знайомі пісні в нових аранжуваннях та відкриє для себе нові емоції і враження від його творчості.

Слухайте альбом "Так небуває" на всіх музичних майданчиках вже сьогодні! https://bfan.link/viktor-pavlik-tak-ne-buvaie

Discography

subscribe to news
© 2018 - 2024 All rights reserved. Moon Records. Created by SEOTM Digital Agency