Наступна

Андріана представила кліп на пісню BOY

2021-11-05

Андріана  впевнена, що знайшла своє звучання і образ, який вирізняє її від інших співачок. Звертати з цього шляху співачка не планує і тому її сьогоднішня прем’єра — це пісня в уже традиційній балканській стилістиці. Звісно, Андріана залишає за собою можливість різних творчих експериментів, але то в майбутньому. 

Сьогоднішня ж її пісня називається англійським словом Boy, тобто «хлопець» по-нашому. Композиція виходить після тривалої паузи.

«Ви знаєте, ми дійсно дуже довго цього разу записували цей трек. Коронавірус вніс свої корективи. Десь нас трішки покинула муза. Роман Микульський довго робив аранжування. Репер ХАС запропонував нам кілька варіантів тексту і врешті-решт ми залишили його куплети, а приспів я написала сама», — розповіла Андріана.

 Режисером відео ВОY, Андріана знову вибрала Володимира Шурубуру, і це уже 11 їхня спільна робота. Відеоробота - це коротко сюжетний фільм.

Андріана, як і в останніх своїх відеороботах, дуже весела та позитивна і знову кепкує не тільки з героя, а і з самої себе.

Цього разу сюжет такий, що наш ВОY, справжній лавелас, і він одночасно морочить голову двом дівчатам і навіть дає  скриті надії, вийти за нього заміж… Але усе таємне стає явним, особливо коли дівчата виявляються подругами, які давно не бачились та виводять нашого героя на чисту воду.

В результаті хлопець, який приїхав на побачення з Андріаною, замість романтичної вечері, опиняється в багажнику, вивезеним на природу… Отака вона жіноча помста.

 Одними сідницями на двох празниках, не побуваєш!

Прем‘єра відео ВОY, як і попередні прем‘єри усіх кліпів Андріани, відбудеться на початку листопада.

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024