Наступна

DAKOOKA презентувала кліп на нову пісню «Заклинание»

2021-12-03

DAKOOKA продовжує тішити нас експериментами зі звуком. Сьогодні відбувся реліз нового синглу «Заклинание». Пісня цього разу вийшла збагачена вкрапленнями різних жанрів: якісний поп денс, якій звучить неймовірно якісно, з щільним динамічним драйвовим басом і з атмосферними синтовими елементами. У манері вокалу ми чуємо, як зажди, неперевершені нотки виконання Каті DAKOOKA. Це той випадок, коли пісню хочеться слухати знову і знову.

У відеокліпі співачка постає перед глядачами у десяти образах, які посилюють відчуття «Заклинания» та за якими дуже цікаво спостерігати. Кожен із образів – відсилка до робіт відомих світових дизайнерів та будинків моди таких як: Ів Сен-Лоран, Джанні Версаче, Тьєрі Мюглер, Гуччі, Олександр Маккуїн та інші. Зміна образів — яскравий прояв концепції треку.

Режисером кліпу виступила сама Катя DAKOOKA. Кожен кадр та вбрання співачки продуманий настільки тонко, що перегляд картини викликає естетичну насолоду та захоплення від того, як одна людина здатна так гармонійно і правдоподібно перевтілюватися.

"Вибери один із двох варіантів "бути коханим" або "кохати"? - Я обираю перший" - лаконічно описує свою пісню незмінно чарівна DAKOOKА.

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024