Наступна

LATEXFAUNA затіяли грандіозний level up: навесні гурт представить новий альбом і дасть велике шоу у STEREO

2021-12-07

У той час, як ринок диктує артистам свої стандарти: пісні, фіти, пости, сторіс і тіктоки щотижня, день і навіть хвилину, київські інді-рокери LATEXFAUNA живуть у своєму благородному повільному творчому темпі, який можуть дозволити собі лише великі групи європейського рівня.

З моменту виходу їхнього альбому «Ajahuaska» минуло вже чотири роки. За цей час багато проектів з'явилися, злетіли та встигли пропасти з радарів. LATEXFAUNA, тим часом, лише набирали вагу і тепер, схоже, готові довести, що їхня неспішність та виваженість – не єдиний атрибут великої групи.

Сьогодні вони анонсували одразу кілька подій, що інтригують. Насамперед новий альбом. За словами самих музикантів, нам варто чекати помітного оновлення саунду, образів та загальної естетики.

Судячи з усього, хлопці повністю впевнені в успіху та крутості нового матеріалу, якщо ще до прем'єри альбому вирішили замахнутися на нову величину. 29 квітня LATEXFAUNA дадуть мега концерт у STEREO! Свіжі пісні, добре знайомі хіти та, звичайно, цілком нове шоу.

Щодо концепції, то вона звучить цілісно і просто. Новий альбом LATEXFAUNA присвячують героям. «Фантастичним і реальним, епічним, часом трагічним, сильним і таким героям, якими кожен із нас колись стає», — коментують музиканти.

Тим часом публіка отримає ще одну мотивацію очікування весни (хоч зима і тільки настала!). І, звичайно, ніщо так не прискорить це очікування, як купівля квитка на концерт уже зараз.

 

Квитки: https://kiev.karabas.com/latexfauna-kyiv

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024