Рус

*SOFO*

ОФИЦИАЛЬНЫЕ РЕСУРСЫ

*SOFO*

SOFO (Надежда Майстренко) - Динамичная, неудержимая, амбициозная певица с мощным чувственным голосом и завораживающей харизмой. 

Автор, композитор с яркой мелодичностью, тонким юмором и дерзким текстовым содержанием. 2011-2016 Солистка группы «Горячий Шоколад». Премия «Золотой Граммофон» в составе коллектива. С 2014 - топовая телеведущая страны. Лицо телеканала Music Box UA. 

Ведущая рейтингового музыкального хит- парада «The Official UA Top 40». 

Искренняя, горячая, неудержимая артистка с мощным голосом, вокально-хореографическим шоу и незабываемой внешностью.

Відео

*SOFO* Ты не #1 | Mood video
*SOFO* Моя весна
*SOFO* Янголи
*SOFO* Ти не #1
*SOFO* Не віддам
*SOFO* Нас буде троє

Новини

9.06.2023

Як завжди, всі пісні співачки SOFO про жінок і для жінок. Власниця найчуттєвішого жіночого вокалу SOFO випустила трек, присвячений жінкам та найкращому та найважливішому періоду в житті кожної жінки - періоду вагітності. У пісні постає образ жінки, що чекає свого коханого, залишається вірною йому та всім серцем любить його та їх майбутню дитину. Як завжди незабутній вокал SOFO надає пісні більшої мелодійності та ніжності у звучанні. Навіть через музику передаються ті емоції та почуття, які відчуває жінка у такій ситуації. Цей трек співачка присвячує Дню захисту дітей та всім жінкам, що чекають дитину та зараз не разом із своїм коханим.

 

14.02.2023

Пісня «Only One» створена у притаманному співачці SOFO стилі - поєднанні бездоганного вокалу із жіночною подачею. Присвячується всім закоханим у День Святого Валентина.

Ця пісня має міцний характер на повністю відображає саму співачку - сильну та незалежну, але в той же час ніжну та сексуальну жінку. Авторкою музики та слів вже звичайно стала сама співачка. Нагадаємо, що кліп на україномовний трек «Не віддам» був відзнятий на півдні Франції у Каннах та вже доступний для перегляду на офіційному YouTube каналі співачки.

Офіційні ресурси

Купити продукцію артиста
підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency