Рус

*АНАСТАСІЯ ПРИХОДЬКО*

ОФИЦИАЛЬНЫЕ РЕСУРСЫ

*АНАСТАСІЯ ПРИХОДЬКО*

Анастасія Приходько – українська співачка, Заслужена артистка України, Народний волонтер та громадський діяч.

Вона – символ справжньої, вільної, сильної, сучасної української музики з жіночим обличчям. Її називають Музою українських захисників, Новою Українською Амазонкою, сучасною Жанною д’Арк, яка заради Правди відреклася від грошей, слави та нагород.

Анастасія Костянтинівна Приходько народилась 21 квітня 1987 року в Києві.

Мати Анастасії — театральний критик, працює в Міністерстві культури України. Настя змалку вчилася музиці. Зокрема, у музичній школі навчилась грати не тільки на фортепіано, але й на флейті, гітарі. Крім того, відвідувала диригентсько-хоровий клас.

Професійну освіту Анастасія Приходько здобула у Київському інституті музики ім. Глієра за спеціальністю «народний вокал». Також навчалася у Київському національному університеті культури і мистецтв.

Анастасія має доволі рідкісний для естради голос – контральто, діапазон – три октави.

В 2007 році, після перемоги у суперпопулярному російському телепроекті «Фабрика звезд-7», молода співачка підписала контракт із продюсером Костянтином Меладзе. Невдовзі виконала дуетом із Валерієм Меладзе хітову композицію «Безответно».

Анастасія Приходько активно гастролювала в США, Канаді, Іспанії, Ізраїлі, Швейцарії, Германії, Грузії, Чечні, Казахстані, Росії, Біларусі, Латвії, Литві, Эстонії. Збирала повні зали та Палаци Спорту на сольних концертах.  Грала у популярних телевізійних мюзіклах. Не сходила з телеекранів та обкладинок журналів. Отримувала безліч нагород в Росії та пострадянських країнах. Вона, наприклад, є володаркою престижної премії «Ташир» у Вірменії.

А коли у 2009 році її обрали представляти Росію на Міжнародному конкурсі «Євробачення», вона наполягла на тому, щоб виконати на всю Європу пісню «Мамо» не тільки російською, але й українською мовою. Тому, мабуть, вже тоді в Росії її нагородили дипломом «Благородство души».

У 2013 році Анастасія Приходько однією з перших артистів вийшла на Сцену Майдану, щоб підтримати борців за Свободу України. Допомагала учасникам Революції Гідності медикаментами, готувала їжу. Неодноразово співала на Сцені Майдану.

У 2014 році співачка знову ж таки однією з перших поїхала з концертним туром «Підтримаємо своїх» в зону АТО.  Під час перебування в районі бойових дій завзята патріотка Приходько мала бути викрадена бойовиками – про це повідомила українська розвідка. Тому у супроводі двох автомобілів із бійцями спецпідрозділу «Альфа» співачку вивезли в безпечне місце.

Вона декілька разів давала концерти під Авдїївкою для бійців 90-го батальйону, Навіть у самі гарячі та запеклі періоди бойових дій.

У 2015-2016 роках Приходько знову виступала перед українськими бійцями в зоні АТО під час концертного туру «Герої не вмирають». Вагітна другою дитиною, приховуючи це від чоловіка та близьких, співала у бліндажах на блок-постах.

Після цього Музу українських захисників запросили прочитати лекції про події в зоні АТО студентам Національного університету ім. Тараса Шевченка.

Тур «Герої не вмирають» мав продовження у США, Іспанії, Італії. Під час концертів закордоном Анастасія Приходько зібрала понад $50.000, які передала на допомогу воїнам АТО, дітям-біженцям та родинам, які втратили житло під час бойових дій на Донбасі.

Зараз Анастасія Приходько почала новий, Український етап свого творчого життя. Створюючи альбом власних україномовних пісень у стилі поп-рок.

Дискографія

Відео

*АНАСТАСІЯ ПРИХОДЬКО* Половина пути (DJ Jedy Remix)
*АНАСТАСІЯ ПРИХОДЬКО* Ясновидящая
*АНАСТАСІЯ ПРИХОДЬКО* Action
*АНАСТАСІЯ ПРИХОДЬКО* Зацелована (Dj Jedy Remix)
*АНАСТАСІЯ ПРИХОДЬКО* Половина пути
*АНАСТАСІЯ ПРИХОДЬКО* Между нами небо (ft. DAVID )
*АНАСТАСІЯ ПРИХОДЬКО* Герої не вмирають (ft. Никита Рубченко )
*АНАСТАСІЯ ПРИХОДЬКО* Зацелована
*АНАСТАСІЯ ПРИХОДЬКО* Не трагедия
*АНАСТАСІЯ ПРИХОДЬКО* Дура-любовь
*АНАСТАСІЯ ПРИХОДЬКО* Крила

Новини

13.12.2019

"Саме той"- це україномовний альбом, де майже всі пісні та музика написані самою Анастасією Приходько.

5.10.2017
 
Нова Українська Амазонка Анастасія Приходько продовжує відкривати справжню себе та свою нову безкомпромісну творчість.
 
Співачка так прокоментувала відеороботу КРИЛА на своїй сторінці у Facebook: 
Багато людей мене питали: «Анастасія, скажіть, чому ви така сильна?» Тому що я з дитинства звикла стояти за себе! І зараз стою! Це мої КРИЛА, і я не віддам їх, ні!»
 
Трек КРИЛА створювався у Київській студії звукозапису MART Sound продюсером Олексієм Мазуром. Кліп КРИЛА – від Manifest Production.
 
КРИЛА – четверта оприлюднена композиція з україномовного поп-рок-альбому Анастасії Приходько, де автором усіх пісень є сама співачка. Раніше артистка презентувала твори із однойменними відео Луна-ностальгія, Тримай і Goodbye. 
 
–Вжитися у роль ув’язненої, над якою знущаються охоронці, було нескладно. Люблю екшн – і в житті, і у творчості. Але після цих зйомок я декілька тижнів відходила від болісних фізіологічних наслідків, - говорить Анастасія Приходько. – Наприклад, під час зйомок сцени, де мене б’є охоронець, в одному дублі актор виклався на сто відсотків – вдарив мене так, що у знімальному павільйоні повисла тиша…
 
А ще я ніколи не думала, що діжка із холодною водою та льодом – це настільки боляче! Усе, що ви бачите у кадрі, натурально – від крижаної води різало обличчя…
 
Звичайно, у сцені із підстриганням волосся передбачався один дубль. Актор-охоронець хвилювався більше за мене, бо ніколи в житті не голив людині волосся на голові. Але ж вийшло! У результаті я на декілька місяців перетворилась на солдата Джейн із однойменного фільму.
 
Напевно, сьогожні зйомки відео КРИЛА я можу назвати найцікавішими у моєму творчому житті. Я вдячна усій знімальній групі під керівництвом Дмитра Маніфеста та Дмитра Шмурака за вже третє круте відео! Сергій Зима, дякую за стиль! Артем Євсеєнко, дякую за мейк! Антон «Марс» Ахметшин, дякую за фото! Олексій Мазур, дякую за трек! Компанія MOLA group та особисто Денис Путінцев, дякую за підтримку! Мої музиканти – Юрій Восканян, Сергій Восканян, Олександр Купцов, Ваня Ганєв – дякую за створення пісні! І дякую моєму чоловіку за все, що ми робимо разом!
 

 

Купити продукцію артиста
підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency