Рус

Андріана

ОФИЦИАЛЬНЫЕ РЕСУРСЫ

Андріана

Андріана — українська співачка, що виконує пісні у жанрі Pop-Music українською та англійською мовами.

12 квітня народилась майбутня талановита співачка Андріана. Батьки помітили музичний талант доньки і з радістю відвели в Кам’янко-Бузьку музичну школу, де маленька Андріана опановувала техніки співу, розвивала свої вокальні здібності. Та невдовзі дівчина написала музику до першої своєї пісні. Так з’явилась мрія стати професійною співачкою. В першу чергу, доньку підтримала мама Андріани. Вони разом відвідали чималу кількість вокальних фестивалів та конкурсів у яких Андріана брала участь як співачка, займала перші та призові місця в номінації «Вокал». Так за період 1996-2004 років Андріана стала лауреатом та дипломантом у 33 міжнародних конкурсах та фестивалях. В 2003 році виходить перший сингл Андріани «Не забуду», який стрімко вривається в Хіт-паради обласних та регіональних радіостанцій. Пісня «Не забуду» стає хітом в Україні, а співачка Андріана стає популярною. У 2004 році на телеекранах з’являється перша відео робота Андріани «Я не забуду».

На період з 2003-2004 рр. співочої кар’єри, Андріана уже мала більше 10 синглів. А у 2005 році її перший дебютний альбом «За тобою в небеса» розлетівся накладом більше 8000 примірників. Також з  2004 по 2008 роки були відзняті кліпи на наступні пісні: «Вільна душа», «Love StoryЯ», «Пригорни мене».
Андріану починають запрошувати на різноманітні телевізійні проекти. Так на період 2004-2010 рр. неодноразово приймала участь як співачка в проектах «Шлягер року», «Наша пісня». З 2003 по 2016 роки відбулось більше 600 концертів Андріани у різних містах України. Є автором музики, співпрацює з багатьма львівськими поетами, що пишуть для неї тексти.

23 грудня 2008 року в київському нічному клубі DISCO RADIO HALL Андріана презентувала свій другий студійний альбом «Love StoryЯ». А в 2009 була визнана «Найкращою співачкою 2009 року» по версії глянцевого журналу «RIA Львів».
В період 2008-2015 рр. Андріана випустила 10 синглів та відзняла відеороботи на пісні «Love Show», «Назовсім», «Назавжди», «Адреналін».

Упродовж багатьох років співочої кар’єри Андріана виступає співорганізатором та учасником благодійних концертів, виручені кошти з продажу квитків передаються на потреби важкохворих дітей та поранених бійців АТО. Зокрема, благодійний проект Андріани «Андріана та друзі Львівщини» допомагає дитячим будинкам та військовим шпиталям.

В 2016 вийшла нова пісня «В нашому серці» та однойменний відео кліп. За словами співачки: «Після останніх подій в нашій державі, коли загинули люди на Майдані та почалась війна на сході України, в мене народилась пісня «В нашому серці». Я не хочу наголошувати кому вона присвячується, думаю, що коли ви її почуєте, то самі усе зрозумієте».

Після цього Андріана випускає сингл та відеокліп на пісню "Неба мало" і вона стає крайньою на цьому етапі творчості артистки, яка співала переважно сумні, ліричні пісні про кохання.
Наприкінці 2016 року, Андріана наважується та кардинально змінює напрямок музики. І з романтичної перевтілюється на веселу, відчайдушну, «безшабашну» жінку, яка співає іронічні, жартівливі пісні з балканськими мотивами. До команди музикантів додається духова секція, колектив збільшується. Відтепер у команді Андріани п’ятеро музикантів, а це повноцінний музичний гурт, який називається «ВАLCANIC BAND».
За рік часу артистка та її команда випускають три відеороботи. Кліп на пісню «Ла Ла Ла», який стає візитною карточкою Андріани, та здобуває півмільйона переглядів та позитивних відгуків, «Бред Пітт» відео, яке не зникає з екранів музичних телеканалів та остання робота «Не дала», яка з кожним днем набуває все більшої популярності.
Експеримент вдався, пісні співачки Андріани безперервно звучать на провідних музичних каналах та радіостанціях, опиняються на вершинах різноманітних хіт-парадів, артистку все частіше запрошують на ефіри, проекти та концертні заходи. 
Тому як заявляє сама Андріана: «Усе тільки починається!».

Відео

Андріана Андріана - Бред Пітт
Андріана Андріана — Ла-Ла-Ла
Андріана Не дала
Андріана Мій ангел
Андріана Boy
Андріана Після війни
Андріана В нашому серці
Андріана Мій ангел
Андріана Ча-ча-ча
Андріана Адреналін
Андріана Все мине
Андріана АНДРІАНА feat. PUSTOVIT - Не вміє кохати
Андріана Сумую (feat. Pustovit)

Новини

9.11.2023

На відміну від повільних та дещо сумних треків випущених Андріаною протягом року, співачка презентує дуже позитивну та танцювальну пісню «Мої люди». Пісня дуже актуальна в наш час, адже усі ми живемо в стані війни і в такий непростий для усіх період близькі люди та справжні друзі стають для нас ще ріднішими.

"Пісню для мене написала моя колега співачка TAYANNA, прослухавши їі буквально декілька разів, ми з моїм чоловіком та продюсером Володимиром одностайно прийняли рішення, що хотіли б мати такий трек у своєму репертуарі"- говорить Андріана.

 

1.09.2023

Українські Топ-блогери Пустовіт та Настя Стадник, а також співачка Андріана розіграли любовний трикутник.

Одразу хочемо вас заспокоїти, насправді Анастасія кохає свого чоловіка Олександра, а у Андріани такі ж самі теплі почуття до її чоловіка та продюсера Володимира. Любовний трикутник артисти влаштували у новому кліпі на пісню «Сумую».

«Інколи в житті трапляється так, що людина закохується у двох одразу. Так це не зовсім нормально і так не має бути, але, на жаль, таке буває. І у відеороботі ми передали цю ситуацію, коли чоловік з двома жінками живе одні і ті ж моменти, проводить час то з однією, то з іншою у тих самих місцях. Живе наче два паралельних життя, бо не може визначитися кого обрати і хто йому дійсно потрібен. Тому, коли він з однією, він сумує за іншою, і навпаки. Але врешті залишається сам, бо, як кажуть, одними сідницями на двох святах не побуваєш», — каже співачка.

Купити продукцію артиста
підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency