Рус
Новости
Наступна

Головна дитяча культурна подія року - прем'єра казкового аудіо-серіалу "Блимчик Непосидюк з клану сурикатів"

2021-10-29

Головна дитяча культурна подія року -  прем'єра казкового аудіо-серіалу "Блимчик Непосидюк з клану сурикатів"    

«Блимчик Непосидюк з клану сурикатів» був задуманий спочатку як проєкт про безбар’єрність, адже більшість сучасного якісного дитячого україномовного друкованого або відео контенту про безпеку є неадаптованим та недоступним для дітей з порушеннями зору.

Аудіо-серіал має сподобатися не тільки діткам з порушеннями зору, але й усім іншим дітям та й дорослим слухачам. Презентація проєкту відбулася у Київському театрі на Печерську в незвичному форматі – усім бажаючим запропонували  вдягнути пов’язки на очі щоб дати змогу своїй фантазії створювати образи та малювати власну історію, а також це дасть змогу відчути світ, як його відчувають люди з порушеннями зору.

Унікальність аудіо-серіалу «Блимчик» у тому, що дві дитини, які його озвучували – робили це по пам’яті: одна з цих дівчат – має порушення зору, що не завадило їй вже у свої 8 років двічі встановити Національний рекорд України, співати та грати на барабанах, а друга – просто ще не вміє читати, принаймні не вміє це робити досить швидко, бо їй лише 4 роки. Ролі також озвучують дві відомі артистки та юна музикантка відомого дівочого рок-гурту, що саме набирає популярніості.

Авторка твору Ольга Дробишева - є українською авторкою дитячих книжок, що двічі встановили рекорд України за накладом.

Проєкт реалізований в рамках Національної програми з попередження дорожньо-транспортного травматизму дітей та молоді «Traffic Challenge».

Очікуйте найближчим часом випуск усіх частин аудіо-серіалу на всіх цифрових майданчиках

Слідкуйте за новинами!

Дискографія

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency