*LATEXFAUNA*

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

*LATEXFAUNA*

Троє учасників гурту — Дмитро Зезюлін, Костянтин Левицький та Олександр Димань — грали разом у студентському музичному колективі з першого курсу в Інституті журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка.Після закінчення університету припинили музичний проект, але за п'ять років вирішили створити новий гурт, обравши «яскраву» та оригінальну («щоб гуглилась») назву Latexfauna.

Початкову увагу до творчості гурту привернула трансляція синглу «Аяхуаска» в програмі «Утренняя порка» на радіо «Аристократи». За словами Зезюліна, на цю пісню вони зробили дев'ять різних аранжувань допоки Олександр Димань не запропонував біт із джембе, який вони використали в остаточній версії.

На перший же виступ гурту на Радіо «Сковорода» прийшло близько 600 людей. Сценічний дебют гурту відбувся 2016 року на фестивалі «Республіка».У жовтні 2016 року у київському клубі Mezzanine відбувся перший сольний концерт. На той час в репертуарі гурту було лише шість пісень.

У червні 2017 року гурт підписав контракт із лейблом Moon Records.

Гурт регулярно публікує свою творчість у вигляді окремих синглів по мірі їх написання, запису і зведення. Автором обкладинок синглів є Дмитро Зезюлін.Вихід першого альбому відбувся у травні 2018 року. Живий виступ з презентацією платівки відбувся 16 травня у київському клубі Atlas.

*LATEXFAUNA* Arktika
*LATEXFAUNA* Baunty
*LATEXFAUNA* CHERKASCHYNA
*LATEXFAUNA* Masandra

6.06.2024

Чілвейв-гурт Latexfauna провів благодійний тур у Канаді та Сполучених Штатах, зібравши два мільйони гривень на катери для ГУР МО України.

Під час концертів у Торонто, Сіетлі, Ванкувері, Бостоні, Нью-Йорку, Чикаґо, Лос-Анджелесі та Сан-Франциско проходили благодійні аукціони, на яких музиканти розігрували колекційні сувеніри з підписами шефа української розвідки Кирила Буданова.

«Катери для ГУР» — це постійний проект Благодійного фонду Діани Подолянчук, який реалізується за сприяння Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

В ініціативі беруть участь відомі музиканти, представники українського та іноземного бізнесу, а також громадяни по всьому світу, які прагнуть допомогти Україні у боротьбі з російським агресором.

Дякуємо всім, хто продовжує підтримувати Сили безпеки і оборони України!

Долучитись до збору: https://send.monobank.ua/jar/5uGQTpPDqY

4.09.2023

Київський інді-поп гурт став першим в Україні колективом, який запустив свій профіль на OnlyFans. Таким чином гурт хоче збирати більше коштів на підтримку ЗСУ. Зароблене гурт буде направляти на закупівлю дронів. Вартість підписки на унікальний контент від Latexfauna - всього 10 доларів.

Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024