Пошук
-- Каталог
+ Фільми
DVD
+ Мерчендайзинг
*ДІЛЯ*
The Best
Повернутися до каталогу
*ДІЛЯ*
The Best
moon records
DIGITAL
Про альбом

Треклист


1.Щасливий
2.Тільки дощ
3.Байдики
4.Казка для дорослих
5.Безмежний світ
6.I Will Fly (feat. Росава)
7.Paris
8.Если бы я был
9.Формула кохання Графа Каліостро
10.Небокрай
11.Синя ріка
12.Розгубив
13.Просто неба
14.Своє кіно (feat. Фоззі)
15.Намалюй
16.Трохи теплих слів
17.Допоможи
18.Gabriel's message
19.Один день - малюнок
20.Hello, Фідель Ragga version (feat. Орест)
21.Обійми мене (feat. На Відміну Від)

Краще, чим можна закінчити рік чи то підвести підсумки плідної роботи – це музичні збірки. Вони краще можуть відтворити усю плідну працю музиканта.
Автор, виконавець та композитор ДІЛЯ вирішив зробити подарунок своїм слухачам, випустивши збірку під назвою «The Best». Вона складається з 21 композиції, які були створені музикантом у різні часи. Посеред усього присутнього в альбомі різноманіття, шанувальники зможуть насолодитися чарівними дуетами з такими виконавцями, як Росава, Фоззі, Орест Криса та гурту «На відміну від». У талановитого музиканта Едуарда Приступи гарно виходить створювати щось нове, нові пісні, нові проекти, нові аранжування. Не дивлячись на те, що музичний ринок дуже різноманітний, пісні ДІЛІ завжди користуються попитом, бо артисту гарно вдається створювати та поєднувати усю різноманітність музичної палітри в єдине ціле.
Альбом «The Best» – є дуже легким у прослуховуванні. Головне в ньому- чудовий настрій. Навіть обкладинка, яскраво - помаранчевого кольору заряджає слухача на позитив.

Придбати
cd
70 грн.
Додати у кошик Доставка та оплата
підписатись на новини
© 2018 - 2024