Наступна

«Дякую колишнім за мої пісні»: SOFO - Ты не #1

2021-12-10

Екс-солістка гурту «Гарячий шоколад», телеведуча Music Box UA після абсолютної мовчанки та пережитих особистих драм повертається до музичного простору з дебютним хітом! Її потужний голос і впертий характер сплелися докупи в треку під назвою «Не номер один».

Sofo, а саме такий псевдонім обрала екс-солістка «Шоколода», повністю змінивши концепцію та якість вокального матеріалу. Відкривши в собі талант Сонграйтера, у дебютному синґлі вона відверто говорить зі слухачем

"гострою" римою з яскравою самоіронією.

Сингл «Не номер один» - перша робота Sofo як автор і сольний виконавець з новим змістом.

Тут простежується чіткий меседж усім жінкам «Не поклонятися нарцисам чоловічої статі, а любити і лише взаємно»

«Я зациклена на творчості та сольній кар'єрі в шоу-бізнесі, ніколи сама не шукала романтичних почуттів, а все, що відбувалося, здебільшого з ініціативи не моєї, але у продовженні з глибокою віддачею та переживаннями з мого боку.

Я забула про музику в ім'я кохання, але іронія в тому, що саме кохання повернуло мене до того, від чого я відмовилася і чому присвятила своє життя з раннього дитинства, а в результаті відкрила нову музику в собі як композитор.

Я співаю про жінок і в кожній пісні розкривається особиста грань кожної з нас та своя особлива історія. To be continued...», - каже Sofo.

"Не номер один" - це початок нової історії, динамічний, трек, що запам'ятовується, де кожне слово, кожна фраза сплетені в синтаксичну цілісність. "Не номер один" - це глибокий, об'ємний аналіз поведінки окремих соціальних індивідуумів.

Розбирайте на фрази новий трек, підписуйтесь на Sofo в соціальних мережах і залишайте свої коментарі, застосовуйте на практиці та насолоджуйтесь результатом!

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024