Наступна

Рок новинка! KOSMOPOLIS - Вальс

2021-12-10

Рок у ритмі вальсу - новий  сингл з майбутнього лонгплею від молодого та талановитого гурту, який швидко завоював любов українських слухачів.

Гурт KOSMOPOLIS заявив про себе дебютним альбомом «Матерія», що вийшов два роки тому на лейблі Moon Records. Хльосткий гітарний рок з лаконічними текстами та вивіреними інструментальними партіями не залишив аудиторію байдужою і гурт став в один ряд з іншими вже давно відомими вітчизняними рок-артистами.

У вересні цього року гурт вистрілив релізом нового треку «Лікуй Мене». Пісня отримала ротацію на ФМ станціях, та опинилася на верхніх рядках чинних чартів.

Другим синглом із майбутнього альбому тріо, стає пісня з несподіваним для рок-гурту неймінгом "Вальс". Назва навіяна як музикою, так і текстом пісні, автором якої є як і раніше вокаліст та гітарист Андрій Ярошенко.

«У вальсі двоє рухаються по колу. У пісні сюжет дуже подібний саме до цього танцю. Це історія двох людей, яка ніяк не може знайти свого логічного завершення. Річ у тому, що один із ліричних героїв через деякий час розуміє, хто він насправді, а інший продовжує легковажно обертатися по колу і жити ілюзіями» - говорить Андрій про головну тезу пісні.

«Мені було дуже цікаво, як слухач відреагує на пісню «Лікуй Мене». Фідбек був дуже приємним. Завдяки цьому у мене є стимул і натхнення робити пісні KOSMOPOLIS ще краще і краще» - додає фронтмен гурту.

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024