Наступна

Glamour представляє новий хіт "Шоколад"

2024-07-05

Glamour, харизматичний поп-гурт, що завойовує серця слухачів своєю чарівністю та спокусливістю, готовий подарувати справжній музичний десерт — новий сингл "Шоколад". Пісня обіцяє занурити вас у світ солодких мелодій та незабутніх вражень, викликавши бажання насолоджуватись життям кожною його миттю.

В основу пісні "Шоколад" покладено текст, що сповнений солодких метафор та ніжності, а також музика, яка створює відчуття легкості та святковості. Автором слів і музики виступила талановита Ольга Кутиніна, яка вміло передала весь аромат і спокусу солодкого шоколаду. Фонограма була створена Марʼяном Гловяком, чий професіоналізм допоміг додати пісні досконалого звучання.
Продюсером гурту є Наталка Карпа, чия підтримка та досвід сприяли досягненню високого рівня у створенні цього треку.

Glamour — це гурт, який вміє створювати справжнє свято з кожної своєї пісні. Їхня музика завжди наповнена яскравими емоціями, неповторним стилем і чуттєвими мелодіями. Кожен новий реліз гурту — це подія, яка збирає навколо себе тисячі шанувальників.

Сингл "Шоколад" не став виключенням і обіцяє стати справжнім хітом цього літа. Долучайтеся до музичного свята та насолоджуйтесь кожною нотою разом з Glamour!

Слухайте на всіх музичних майданчиках https://bfan.link/glamour-shokolad

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024