Наступна

Символ туги за втраченим коханням: Андріана презентувала свій новий хіт "Ностальгія"

2024-06-21

Андріана вирішила нагадати про почуття, які минули. Її нова робота має назву «Ностальгія». Автором пісні є український музикант Нікіта Кісельов. 

«Мені подобається його творчість, пісні, які він виконує, які він пише сам для себе. А також приємністю стало те, що ми дізналися, що він пише не тільки для себе, але й для інших виконавців, коли від його менеджера отримали декілька пісень для прослуховування. Серед прослуханого матеріалу нам дуже запала в душу пісня «Ностальгія» і ми на сімейній нараді з чоловіком та продюсером вирішили, що ця пісня має бути в моєму репертуарі. Нікіта написав музику, слова і зробив аранжування до цієї пісні, але під час запису вокалу на студії Андрія Бакуна ми трішки змінили аранжування і внесли певні корективи. І надалі всю роботу по пісні завершував Андрій Бакун». 

У результаті вийшла «Ностальгія», яка, за словами Андріани, символізує тугу за втраченим коханням. 

«Пісня «Ностальгія» про те, що у будь-яких стосунках, які завершилися є спогади. Це і є ті емоції і відчуття, які ми переживали в той момент, коли були щасливими, коли ми кохали. Ностальгія нас інколи повертає в той стан, в якому ми перебували. І часто потрапляючи під вплив ностальгії і, навіть, в залежність, людина думає, що почуття повернулися, що можна все врятувати, почати із самого початку, але нам просто подобається цей стан, ці почуття, емоції, які ми переживали тоді. І хочеться повернутися в минуле, щоб знову це відчути. Але це, на жаль, помилкове відчуття, яке людина переживає», - пояснює Андріана. 

Слухай та завантажуй трек на всіх цифрових майданчиках:
https://bfan.link/andriana-nostalgia

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024