Наступна

СКРЯБІН - реальна ситуація з правами

2021-08-06

«СКРЯБІН» - легендарна українська ГРУПА музикантів. Всі ми любимо, цінуємо і шануємо пам'ять лідера гурту Андрія Кузьменка, але в створенні всього музичного матеріалу і відеокліпів брали участь також й інші учасники: музиканти та автори. Всі вони є частиною того, що ми з вами слухаємо і бачимо. Їх творча праця захищена законом про авторське право і суміжні права (права на виконання і фонограми), які зараз порушуються нещодавно створеною компанією з гучною назвою ТОВ «Кузьма Скрябін».

Після загибелі лідера гурту і успадкування прав його дружиною, була зареєстрована комерційна структура з невеликим штатом співробітників, яка швидко зорієнтувалася і вирішила залишити собі всі права на всю творчість музичного колективу «СКРЯБІН». Права всіх музикантів групи, крім Андрія Кузьменка, знаходяться в управлінні MOON RECORDS. Ми захищаємо права наших авторів і виконавців, тому в ситуації зі спробою привласнити наші права новоутвореним гравцем на музичному ринку виник конфлікт інтересів. Наші опоненти шляхом недобросовісної конкуренції вдаються до різноманітних брудних методів. Використовують і прийом «сакральної жертви» - залучають Ольгу Кузьменко - маму загиблого лідера групи, яка, цілком ймовірно, не розуміє усіх аспектів ситуації. Мама Кузьми зачитує текст з паперу, який містить недостовірну інформацію, спрямовану на вирішення фінансових інтересів співробітників структури, що суперечать справедливому розподілу роялті між законними авторами і виконавцями.
Завдання компанії MOON RECORDS - відстояти права наших авторів і виконавців, поважаючи і дотримуючись прав Андрія Кузьменка, які безумовно належать спадкоємцям артиста.
Ми відкриті до переговорів і співпраці, вкотре закликаємо керівництво ТОВ «Кузьма Скрябін» до налагодження відносин з метою отримування належного за законом роялті усіма авторами та виконавцями. Покладаємо надію на розсудливість та досудове врегулювання конфлікту, що виник у межах перетину правових питань.
підписатись на новини
© 2018 - 2024