*KOSMOPOLIS*

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

*KOSMOPOLIS*

KOSMOPOLIS - це троє молодиків, родом з маленького містечка під столицею, які в свої 20 записують сингли, альбоми і стрімко опиняються в головних рок-чартах. 
 
Kosmopolis виникли після декількох років гаражної історії і декількох змін складу і назв. Кілька років хлопці відточували майстерність і писали величезну кількість пісень, поки не знайшли власний саунд і форму подачі пісень Андрія Ярошенко, вокаліста і гітариста гурту. У складі гурту, крім фронтмена, двоє його друзів -В'ячеслав Стасюк на барабанах і Олександр Харченков на бас-гітарі. Разом хлопці створюють найпотужніший саунд при цьому залишаючись цілком radiofriendly. Перший альбом з десяти крутих треків вийшов в грудні цього року.
Хлопці впевнено заявляють про себе разом з агентством Internal Management і компанією Moon Records, які зайнялися менеджментом, продюсуванням і букінгом молодого рок тріо.
 
KOSMOPOLIS - це свіжа хвиля, яку так потребувала українська сцена. 

*KOSMOPOLIS* Вогнем
*KOSMOPOLIS* Місто без світла

17.02.2023

КОSMOPOLIS  презентували  актуальний трек, відображення нашої дійсності: "Місто без світла"

Гурт КОSMOPOLIS вважається одним із талановитих українських рок гуртів України. Тексти їх пісень називають не просто якісним, але ще й достовірним відображенням нашої дійсності. Кожна пісня гурту знаходить гарячий відгук у серцях шанувальників. 

Сьогодні гурт ділиться новинкою, що буквально торкає душу. Трек є чітким відображенням нашої дійсності, кожен рядок пісні пронизаний сенсом, який може зрозуміти кожна молода людина нашої неосяжної країни:

«Запам’ятай моє ім’я

Запам’ятай часи спокою

І в новий день прийде зима

Де вже нема мене з тобою…»

Слухайти пісню: https://bfan.link/misto-bez-svitla

Ми продовжуємо вірити в наших захисників та перемогу!

28.10.2022

Гурт KOSMOPOLIS презентує сингл «Вогнем» в новому та незвичному для них жанрі.

Змінився час, змінився жанр, змінився і склад гурту. Зараз Космополіс – це дует.

Значна частина пісні написана на телефоні. Живе звучання залишилось у гітари, бас-гітари та вокалу, які були записані на студії PLAN. Над створенням обкладинки спільно з музикантами гурту працювала Анастасія Чай.

Ось що каже про трек фронтмен гурту:

Вогнем – це наше сьогодення. Це те, що відбувається з нами кожного дня. Пісня про тих, хто був вимушений покинути свій дім, залишити свої речі і звичне життя, з усіма мріями та планами на майбутнє. Це про шлях в невідомість з надією на повернення до рідного дому.

Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024