Аrtists

Te Deum

OFFICIAL RESOURCES

Te Deum

Te Deum – київський дум / дез метал гурт, заснований у 1995 році. З тих пір гурт випустив два альбоми, останній з яких, "Тлеющий мир", у 2002 році. Лише у 2019 році колектив відновив свою діяльність внаслідок повернення гітариста Андрія Зінченка та вирішив перекласти всю свою лірику англійською. У листопаді 2022 гурт випустив третій повноформатник "Reflexia"

Альбом "Reflexia" і є віддзеркаленням життєвого шляху учасників гурту, їхніх роздумів про швидкоплинність та багатогранність життя, але більше у його сумних проявах.

"Щоб створити цей альбом, нам було потрібно багато чого пережити. З кожною піснею розкривається нова тема, що торкається життя людини у соціумі.

На початку альбому, в пісні "Clone", йдеться про проблему нового світу — через сірість та безликість людей завдяки новим технологіям. Далі у "World of illusions" йдеться про світ ілюзій, які ми собі вигадуємо, та як намагаємось тішити себе недосяжними мріями. "City on fire" несе в собі палке бажання та пристрасть у пошуку того самого вигаданого, чи нерозділеного кохання.

Далі — тема брехні та лицемірства, що супроводжує нас в житті, робить багато шкоди та не зникає. "Ruins" розкриває тему руйнації всього надбаного через війни, епідемії та різні природні явища, що надалі для когось обертається зневагою або забуттям та перетворюється на ненависть до людей і відлюдькувате життя. Логічно, що все колись закінчується, і ми всі стикаємося з цим, кожен по-різному, але в підсумку — смерть. Щоб дещо відволікти слухача від цієї сумної теми, наприкінці альбому є пісня про оманливість життєвих благ, що манить як наркотик, та композиція "Reflexia" як заспокійливе на ніч", — розповідають музиканти.

Над обкладинкою альбому працювала Ольга Кузнєцова, а перекласти тексти англійською допомагали Марія Матвієнко та Андрій Пустовалов.

Надалі гурт хотів би проїхатись звільненими містами та селами з концертами, також презентувати свою творчість через виступи за кордоном, а ще зробити власну студію. Окрім того, музиканти планують записати новий альбом, для якого накопичилося вже багато матеріалу. Зараз же, насамперед, музиканти закликають допомагати ЗСУ, аби вигнати росіян з України:

"Війна — це завжди горе для людей, котрим довелося пережити весь жах бомбардувань, смерть близьких та коханих. Зруйновано міста, села, життя, сім'ї, надії! Не підлягають виправданню звірства ворогів, що прийшли на землю Україні! Усіх нас торкнулася війна так чи інакше, ми довго пам'ятатимемо вибухи в центрі Києва й усіх містах та селах, новини з фронтів, руйнування інфраструктури, відключення електрики, втрачених друзів, знайомих та рідних. Але ж ми виживемо та переможемо! Ми виженемо ворога з нашої землі! Слава ЗСУ! Слава Україні! Героям слава!"

Group members:

Зінченко Андрій – гітара
Григорук Олександр – гітара
Безверхий Костянтин – вокал
Сологуб Андрій – клавіші
Верещагін Андрій – бас-гітара, бек-вокал
Карленко Юрій – ударні

Discography

Video

Te Deum Clone (feat. Mariia MATVIIENKO)

News

22.11.2022

Щоб створити цей альбом, гурту було потрібно багато чого пережити. Альбом має назву «Reflexia» — відзеркалення життєвого шляху.

Концепцією в альбомі є те, що з кожною піснею розкривається нова тема, що входить до загального аспекту на життя людини. Гурт надихнувся своїми пережитими подіями, які спонукали видати це в творчості.

Метою створення альбому були спостерігання про життя людини у соціуму, про мрії, чутливість, любов, руйнацію та зраду з брехнею. 

Buy actor products
subscribe to news
© 2018 - 2024 All rights reserved. Moon Records. Created by SEOTM Digital Agency