Наступна

ДІЛЯ презентує новий альбом "САД ПІСЕНЬ" на вірші Григорія Сковороди

2024-09-18
ДІЛЯ презентує новий альбом "САД ПІСЕНЬ" на вірші Григорія Сковороди

Талановитий музикант, композитор та мультиінструменталіст ДІЛЯ напередодні свого дня народження випустив новий альбом під назвою "САД ПІСЕНЬ". До альбому увійшло 13 пісень, усі вони написані на вірші видатного українського філософа і поета Григорія Сковороди

Григорій Сковорода — український філософ-містик, поет та педагог, який мав величезний вплив на своїх сучасників та наступні покоління. Його філософські твори, байки та пісні відзначаються глибиною думки та прагненням до внутрішньої свободи. Завдяки своєму унікальному способу життя, Сковороду часто називали "українським Сократом".
Нещодавнє руйнування Національного літературно-меморіального музею Григорія Сковороди в Харківській області стало додатковим поштовхом для ДІЛІ оживити творчість філософа через музику.

Едуард Приступа зазначає, що цей альбом є спробою підкреслити велич постаті Сковороди та його невичерпний вплив на українську культуру. "Я хотів привернути увагу до цієї видатної особистості, яка своїми ідеями і зараз надихає на пошук сенсу життя, внутрішнього спокою і гармонії", — поділився ДІЛЯ.

Окремо варто відзначити трек "Пісня 27. Вишніх наук саде святий", який став результатом спільної роботи ДІЛІ та Дмитра Фесенка, ужгородського музиканта і композитора. Ця композиція поєднує глибокі філософські роздуми з оригінальною музикою та виразним тембром виконавця, що створює особливу атмосферу, яка пронизує весь альбом.
"САД ПІСЕНЬ" переносить слухачів у світ роздумів Сковороди, де кожен трек втілює його поетичну мудрість у музичних формах. Альбом є спробою підкреслити велич постаті Сковороди та його актуальність навіть у сучасному світі.

Слухайте "Сад пісень" на всіх музичних платформах і пориньте у глибину творчої спадщини Григорія Сковороди в супроводі сучасної музики від ДІЛІ!
підписатись на новини
© 2018 - 2024